dominiczeq Posted September 21, 2003 Author Posted September 21, 2003 Witam! Oto mój najnowszy wykop. Znaleziony na terenie działań I i II wojennych. Podchodzi mi pod niemieckie coś - jakaś bateria, ogniwo, akumulatorek?? Proszę szanowne grono fachowców o pomoc w identyfikacji. Pozdrawiam.
dominiczeq Posted September 24, 2003 Author Posted September 24, 2003 Witam. Nie wierzę, że nikt z szanownych kolegów nie natknął się na taki fant. Co, do ziemi z powrotem, czy nie? Pozdrawiam.
dominiczeq Posted September 21, 2003 Author Posted September 21, 2003 Witam! Oto mój najnowszy wykop. Znaleziony na terenie działań I i II wojennych. Podchodzi mi pod niemieckie coś - jakaś bateria, ogniwo, akumulatorek?? Proszę szanowne grono fachowców o pomoc w identyfikacji. Pozdrawiam.
Guest Posted September 25, 2003 Posted September 25, 2003 A co jest w środku? I jakie to jest duże?Pozdrawiam.Dziwny jest ten otwór u góry zamykany klapką.
Question
dominiczeq
Witam! Oto mój najnowszy wykop. Znaleziony na terenie działań I i II wojennych. Podchodzi mi pod niemieckie coś - jakaś bateria, ogniwo, akumulatorek?? Proszę szanowne grono fachowców o pomoc w identyfikacji. Pozdrawiam.
3 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.