dominiczeq Napisano 21 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2003 Witam! Oto mój najnowszy wykop. Znaleziony na terenie działań I i II wojennych. Podchodzi mi pod niemieckie coś - jakaś bateria, ogniwo, akumulatorek?? Proszę szanowne grono fachowców o pomoc w identyfikacji. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominiczeq Napisano 24 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2003 Witam. Nie wierzę, że nikt z szanownych kolegów nie natknął się na taki fant. Co, do ziemi z powrotem, czy nie? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominiczeq Napisano 21 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2003 Witam! Oto mój najnowszy wykop. Znaleziony na terenie działań I i II wojennych. Podchodzi mi pod niemieckie coś - jakaś bateria, ogniwo, akumulatorek?? Proszę szanowne grono fachowców o pomoc w identyfikacji. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Wrzesień 2003 Share Napisano 25 Wrzesień 2003 A co jest w środku? I jakie to jest duże?Pozdrawiam.Dziwny jest ten otwór u góry zamykany klapką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
dominiczeq
Witam! Oto mój najnowszy wykop. Znaleziony na terenie działań I i II wojennych. Podchodzi mi pod niemieckie coś - jakaś bateria, ogniwo, akumulatorek?? Proszę szanowne grono fachowców o pomoc w identyfikacji. Pozdrawiam.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.