kriss Napisano 20 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2003 znalezione na polu z dużą ilością tych zabawek ,ale że mnie II wś średnio interesuje to tylko to sobie zatrzymałem na pamiątkę tylko co to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kriss Napisano 20 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2003 znalezione na polu z dużą ilością tych zabawek ,ale że mnie II wś średnio interesuje to tylko to sobie zatrzymałem na pamiątkę tylko co to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kriss Napisano 20 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2003 A tu drugie ujecie ,dodam że jak go wykopałem to miał piękny złoty połysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 21 Wrzesień 2003 Share Napisano 21 Wrzesień 2003 To chyba górna część od pierwszowojennego rosyjskiego zapalnika do pocisków artyleryjskich.pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
kriss
znalezione na polu z dużą ilością tych zabawek ,ale że mnie II wś średnio interesuje to tylko to sobie zatrzymałem na pamiątkę tylko co to jest?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.