Skocz do zawartości

pps

irade

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam:) mam prośbe do starych wyjadaczy:)Pewien Pan zaproponował mi kupno tego oto sprzętu:) brakuje w nim zamka, kolby spręzyny zamkowej. koleś chce za nią około 500 zł. Warto? pozdrawiam:)

Napisano
Wygląda jak po malowaniu olejnicą. A tu można kupić lepsze ;-) http://www.amw.com.pl/zos_product_info.php?cZosPath=3&zos_products_id=22
Napisano
Nie radzę próbować zakupu detalicznego.

Oferta dotyczy zbywania ale w obrocie specjalnym.

W ogóle nie radze zamieszczać takich pytań na forum czy kupić" razem z fotami.

Wielu z allegro popadło za sprawą swojej pasji w dość poważne kłopoty.

Potem tylko sukcesy organów ścigania i kolejni pozamykani.
Napisano
ja bym sobie takie cos kupil ale jakos nie zabardzo przepadam za meskim towarzystwem przez 24 godziny na dobe przez dluzszy okres czasu...
Dlatego tego niezrobie :)
I tobie tez radze- posluchaj Acera
No chyba, zeby nie...
Napisano
Z oryginalnego bicia to pozostała cyfra 19", reszta zdarta szlifierką i niechlujnie dorobiono wojenną legendę" jakąś elektrodrążarką. Miałem jakiś czas podobny złom na stanie w trakcie służby w LWP. Jak pamiętam, bicia były staranne, rok produkcji, nr zakładu, nr broni. Pozdrawiam.
Szajko
Napisano
to nie moje:) koleś mi zdjęcia przesłał:) widział na motobajzlu plastikowe Mp 40 i mówił że ma coś takiego orginalnego na sprzedaż:) potem przesłał foty i sie okazało co widać:)
Napisano
A to przepraszam i zwracam honor ;) Ale nie machaj tak tym bo Cię odwiedzi załoga dżi (zabierając po drodze drzwi), żeby uprzejmie nad ranem zapytać o adres właściciela.

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie