acer Napisano 16 Październik 2006 Napisano 16 Październik 2006 Nie mów że miękniesz po zmroku w LESIE ;)
ubenfurer Napisano 16 Październik 2006 Napisano 16 Październik 2006 heheh no troszkę mam obawy ale powiem ci szczerze że kiedyś miałem sytuację niesamowitą jak stawiałem miękkiego stolczyka a tu wiatr zawiał z każdych stron oprucz północnego - wschodu i podkusiło mnie aby w tamtą stronę przejść się z wykrywką no i okazało się to szczęściem w delikatnym strachu , w pocie czoła z łopatą w ręku z mocnym biciem serca ległem na plecy i z podziękowaniem spojżałem w niebo :)
acer Napisano 16 Październik 2006 Napisano 16 Październik 2006 hehehe, cały w tym urok jak szumi las :)
ubenfurer Napisano 16 Październik 2006 Napisano 16 Październik 2006 widzisz, jednak jest coś w tym : Pokochaj Las - Las Pokocha I Ciebie ,Wyda to o Czym Marzysz , Szanuj I Dbaj Jakbyś Dbał o Własny Dom "
acer Napisano 16 Październik 2006 Napisano 16 Październik 2006 Kocham las aż za bardzo. Jestem leśnikiem :)
ubenfurer Napisano 16 Październik 2006 Napisano 16 Październik 2006 wiem;) ja też kocham ale nim nie jestem pozdro dla Ciebie
suchy ss Napisano 16 Październik 2006 Napisano 16 Październik 2006 tak tak acera mozna nazwac lesnym ludkiem oczywiscie w dobrym tego slowa znaczeniu:) jak jeszcze nie mialem wykrywki to od rana do wieczora blakalem sie po nieznanych mi lasach, pamietam jak z dala od jakiej kolwiec cywilizacji i drogi dopadl mnie wieczor a akurat ogladalem pozycje obronna niemcow, zaczelo padac i wial wiatr oj wtedy to sie przestraszylem bo ani lasu nie znalem ani hmm...sam nie wiem co:) ale przyznam ze sie balem:)
suchy ss Napisano 16 Październik 2006 Napisano 16 Październik 2006 pozdro dla Was i milej nocki zycze:)
Martin Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 Panowie nie chcecie mnie chyba zdenerwować - prawda? ;)Pozdrawiam
suchy ss Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 prawda Martin, przypadkowo zeszlismy na inny temat, ale pragne podkreslic ze to czysty przypadek:)sorki:Ppzdr.Dawid
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.