igor02 Napisano 7 Wrzesień 2006 Autor Napisano 7 Wrzesień 2006 Witam mam pytanie czy ktoś z szanownych kolegów czesał" dzisiaj moje";)) pole między torami Chojnów-Złotoryja a drogą Chojnów-Michów??? I jeżeli to nie tajemnica to z jakimi efektami bo przejeżdżając busem widziałem przez chwile, że często coś podnosili. To czysta ciekawość chciałem wiedzieć co mnie ominęło.
Lopezik Napisano 2 Maj 2007 Napisano 2 Maj 2007 Czesc KOlego z tego co mi wiadomo to pole jest mojego znajomego z michowa nie ladnie tak sie podszywac pod wlasciciela .Pozdrawiam Na polu znalezlismy para lusek ,sprzaczki .monety i zamek od pepeszki
igor02 Napisano 2 Maj 2007 Autor Napisano 2 Maj 2007 SiemkaLopezik polecam czytanie ze zrozumieniem bo napisałem:moje";)) pole chodziło mi o moją okolicę.Pozdrawiam i bez urazy :))
igor02 Napisano 2 Maj 2007 Autor Napisano 2 Maj 2007 A tak na marginesie to gdzieśsłyszałem, że to pole należy do pobliskiego RMA ale może to plotka.
Lopezik Napisano 4 Maj 2007 Napisano 4 Maj 2007 Witam pole nie nalezy do RMA to PLOTA !! :):) Pozdrawiam
igor02 Napisano 6 Maj 2007 Autor Napisano 6 Maj 2007 SiemkaLopezik a ty grasujesz w okolicach Chojnowa??? A od dawna??? Może kiedyś się spikniemy na jakieś manewry"POzdro
traper6 Napisano 7 Maj 2007 Napisano 7 Maj 2007 Wpadnie tam do Was Zbychu z Chojnowa to porozgania was po tych polach na 4 wiatry.:-)Spoooko,to był żart :-D
Lopezik Napisano 7 Maj 2007 Napisano 7 Maj 2007 Witam Kolege niestety juz nie latam z wykrywka bo mi ja ukradli :(:( Ale jesli kolega ma chec posmigac za fantami to chetnie dolacze.Pozdrawiam
igor02 Napisano 7 Maj 2007 Autor Napisano 7 Maj 2007 Traper6 spoko mamy BUMAGĘ od Zbycha a i jeszcze Jego namówię na wykopki:)) Tylko widzę ostatnio zaganiany jakiś dach robi:)) Chyba z fantami krucho:))Pozdro
traper6 Napisano 7 Maj 2007 Napisano 7 Maj 2007 Jego jest ciężko zgonić z dachu i równie ciężko wygonić z lasu (jak już do niego wejdzie).Ma do sprzedania sporo ciekawych fantów (cywil i military), ale ceny zaczynają się u niego od kilku stówek w górę,Ale próbuj,jak chcesz.
traper6 Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 LopezikDzięki za zaproszenie,ale w tej chwili mieszkamy za daleko od siebie.Jak to się stało że pozwoliłeś" aby Ci ukradziono wykrywator ? Przecież to świętość !Ja żony,wykrywki i auta nie pożyczam nigdy.Igor2Zbychu jeździ do Wrocka na giełdę przeważnie w soboty.Zabierz się z nim to pogadamy na wizji.Mówię jeszcze raz,on z netu mnie nie zna,ale z fonii i wizji to bardzo.
Lopezik Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 Witam ponownie Wykrywke ukradli mi w Czestochowie z samochodu :(:(:( gdy zwiedzalem zamek w Olsztynie http://zamki.res.pl/olsztyn.htm
igor02 Napisano 8 Maj 2007 Autor Napisano 8 Maj 2007 Traper narazie nie mam jak mały remont w chałupie nie ma czasu na przyjemności:((Ale może w czerwcu coś wygospodarujePozdro
Łukasz_18 Napisano 30 Marzec 2008 Napisano 30 Marzec 2008 Witam, ja także jestem z Chojnowa a dokładniej to mieszkam teraz w jednej z okolicznych wiosek. Mam pytanie do was. Jakie miejsca w okolicy są warte odwiedzenia. Wiem że w Zamienicach są ciekawe okopy ale na tym terenie gościu ze Strzegomia posadził maliny (lol) :) , teren ogrodził i robi biznes wykorzystując miejscowych do pracy za grosze. Jak szukałem po moim lesie w Czernikowicach to kiepsko, kilka łusek od Mauser-a, inne z broni krótkiej, trochę porcelany, lampa naftowa, monety niestety nasze PRL-owskie, z 5 kg złomu i to by było wszystko. Tak więc byłbym bardzo wdzięczny za informacje o ciekawszych miejscach w gminie. Pozdrawiam
longwood Napisano 30 Marzec 2008 Napisano 30 Marzec 2008 mariusz olczak 'kampania 1813 na slasku i luzycach' wydawnictwo oppidum, 2004,do kupienia na neciesiemano sasiedzie:-)
Łukasz_18 Napisano 13 Kwiecień 2008 Napisano 13 Kwiecień 2008 Dzięki longwood za cynk, przy najbliższej okazji kupie sobie te książkę. Aha i przepraszam że tak późno odpisuje ale miałem ostatnio dużo roboty. Tak na marginesie to z jakiej miejscowości jesteś sąsiedzie?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.