ariks Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 Z tego co słyszałem to były takie zapiecia w tych odznakach - niestety po tych zdjeciach niczego nie mozna powiedzeć są za słabe mam dwie odznki producentów R.S ''Rudolf Souval''pancerke brązową oraz ''FLAK'' jedyna rzecz charakterystyczna dla tego producenta to iż dolny haczyk do zapiecia czesto odpadał widzałem kilka takich defektów oraz dwie moje odznki tez to maja mimo bdb stanu zachowania ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 10 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2007 Wielkanocne trafienie z Wielkiego Piątku - blaszka żołnierza SS-Totenkopf, najpierw wyszła połówka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 10 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2007 A za chwilę była reszta, nawet z kawałkiem sznurka. Bicia:3./SS - T J.E. BTL I , czyli 1 kompania 3 batalionu zapasowego SS-Totenkopf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 10 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2007 Z tyłu numer 1913. Wszystkich łowców sensacji informuję, że przy nieśmiertelniku ani w jego okolicy nie zlokalizowałem jego własciciela ani nawet kosteczki po nim. Pozdrawiam!Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 10 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2007 Sorki, oczywiście 3 kompania I batalionu SSTK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 Kurt tatwoja szturmowka to lipa. 1 Szpilka w zlym miejscu2 Zly ksztalt szpilki w orginalach jest drut"3 Metal nie jest orginaly bo to nie jest cynk, budmetal ani stal czy mosiadzZobacz w tym w mojej kolekcji jak wyglada oginalhttp://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=426770A pancerna w mjej kolekcji jest sygnowana R&S i jest wykonana z cynku i ma normalna szpilke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 11 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2007 Kurt niestety nie odpowie bo ma bana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.