akagi Napisano 4 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2006 Panowie, galeria z tegorocznej inscenizacji pod Krojantami. http://www.woloszanski.org/galerie.idg_165.idz_1236.pg_1#fotoja dodam tylko, że osobiście ... spadłem z fotela ... z wrażenia.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retimnon Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 mocne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 o ja wale..... jakie foty taka impra... wiem od swiadków ze było lepiej jak rok temu... o 3 pijanych mniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 Widzę z fotek, że niewiele się zmieniło od imprezy na której byłem kilka lat temu. Przybyło tylko iemieckich pojazdów". Szkoda gadac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buchman Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 tiaaa...zdjęcia z klubu sensacji XX wieku?Toż to była sensacja XXI w.Akagi, spadłeś z fotela?ten ułan też był pod wrażeniem:http://www.woloszanski.org/galerie.idg_165.idz_1232.pg_1#fotoZwróćcie uwagę na minę konia :)Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atyl Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 I po co NPK wydaje regulaminy, a w szczególności Instrukcję troczenia i pakowania, jak tego i tak nikt nie czyta. Płk Mikke się w grobie przewraca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 6 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2006 Jak to po co? Żeby czyms numer zapełnić...:)))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
otto33 Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 heheheju też spadłem z krzesła jak zobaczyłem te pojazdy... ;)nawet nie wiedziałem że niemcy mieli podczas wojny taki sprzęt :Ptam było w ogóle cokolwiek niemieckiego oprócz tego kubelwagena powojennego zresztą? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.