Arkan93 Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkan93 Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkan93 Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 Uuuuuups...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkan93 Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 Na koniec mała uwaga do organizatorów:otóż proszę aby na najbliższych tego typu imprezach(oby jak najwięcej)pomyślano trochę o widzach.Podziwianie wszystkiego z za płotu,w ścisku nie jest komfortowe.Nadomiar wszystkiego wiele osób było z dziećmi(ja też)i do tego wszystkiego dochodzi ciągłe podsadzanie ich nad płot.W rezultacie ani ja ani ono wiele nie zdołało się skoncentrować na oglądaniu widowiska.Ogólnie jednak super sprawa i wielka lekcja historii.Dziękujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teutonic Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 Fajnie, że na terenie Skansenu Pilicy znowu coś zorganizowanao. Mam tylko jedno pytanie skoro piszecie: Wymagany jest oczywiście mundur odpowiedni dla żołnierzy Wehrmachtu we wrześniu 1939, staramy się odtworzyć jak najbardziej realistyczne warunki, jakie panowały na polu bitwy." to dlaczego jeździ kochana Różyczka, która która nie ma z tym nic wspólnego??? A poza tym bardzo lubię ten Skansen, mimo tak małego na rekonstrukcje terenu, ale co warto podkreślać zawsze, są tam ludzie z dyrektorem na czele, którzy próbują ożywić historię. Kochani gratulując powiem dbajcie nie tylko o te małe, jakże ważne szczegóły (mundury), ale także o te duże (transporter). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 Teutonic jak zwykle coś ci nie pasuje co do rozi jezdzi i jest bliska orginału więc daj już spokuj bo ni chcę powtórki iłży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 fajna fota nr 3..... strzal w plecy :DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoczy Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 Daj spokoj Okejos, to tylko tzw. zludzenie optyczne....Pzdr. Smoczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.