Skocz do zawartości

6 września 2006r. - Obrona Niebieskich Źródeł - Rekonstrukcja w Tomaszowie Maz. Zapraszamy!

Rekomendowane odpowiedzi

Na koniec mała uwaga do organizatorów:otóż proszę aby na najbliższych tego typu imprezach(oby jak najwięcej)pomyślano trochę o widzach.Podziwianie wszystkiego z za płotu,w ścisku nie jest komfortowe.Nadomiar wszystkiego wiele osób było z dziećmi(ja też)i do tego wszystkiego dochodzi ciągłe podsadzanie ich nad płot.W rezultacie ani ja ani ono wiele nie zdołało się skoncentrować na oglądaniu widowiska.Ogólnie jednak super sprawa i wielka lekcja historii.Dziękujemy.

Fajnie, że na terenie Skansenu Pilicy znowu coś zorganizowanao. Mam tylko jedno pytanie skoro piszecie: Wymagany jest oczywiście mundur odpowiedni dla żołnierzy Wehrmachtu we wrześniu 1939, staramy się odtworzyć jak najbardziej realistyczne warunki, jakie panowały na polu bitwy." to dlaczego jeździ kochana Różyczka, która która nie ma z tym nic wspólnego???
A poza tym bardzo lubię ten Skansen, mimo tak małego na rekonstrukcje terenu, ale co warto podkreślać zawsze, są tam ludzie z dyrektorem na czele, którzy próbują ożywić historię. Kochani gratulując powiem dbajcie nie tylko o te małe, jakże ważne szczegóły (mundury), ale także o te duże (transporter).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie