lezakr Napisano 3 Wrzesień 2006 Autor Napisano 3 Wrzesień 2006 Proszę o identyfikację nieprzełamanego nieśmiertelnika.Niestety zdjęcia nie mam, więc go opiszę.Góra: 629 Apewnie numer żołnierza który służył w sztabieDół:1.Ausb.Kp/Gren.Ers.Btl.Drugi człon to Batalion Zapasowy Grenadierów ale pierwszego nie mogę zidentyfikować.Szukałem na lexikon, ale nic nie znalazłem odpowiedniego.Blaszka została znaleziona w Lubinie, woj, dolnoślaskie.
kocur Napisano 3 Wrzesień 2006 Napisano 3 Wrzesień 2006 Gren.Ers. btl - zapasowy batalion grenadierów
lezakr Napisano 3 Wrzesień 2006 Autor Napisano 3 Wrzesień 2006 Dziękuje za odpowiedź, staram się namierzyć komu podlegała ta jednostkai wychodzi mi 291 lub 6 Infanterie-Division.
maxikasek Napisano 4 Wrzesień 2006 Napisano 4 Wrzesień 2006 jakbyś podał nr batalionu , pewnie ktoś by ci pomógł.
lezakr Napisano 3 Wrzesień 2006 Autor Napisano 3 Wrzesień 2006 Proszę o identyfikację nieprzełamanego nieśmiertelnika.Niestety zdjęcia nie mam, więc go opiszę.Góra: 629 Apewnie numer żołnierza który służył w sztabieDół:1.Ausb.Kp/Gren.Ers.Btl.Drugi człon to Batalion Zapasowy Grenadierów ale pierwszego nie mogę zidentyfikować.Szukałem na lexikon, ale nic nie znalazłem odpowiedniego.Blaszka została znaleziona w Lubinie, woj, dolnoślaskie.
Pytanie
lezakr
Niestety zdjęcia nie mam, więc go opiszę.
Góra: 629 A
pewnie numer żołnierza który służył w sztabie
Dół:
1.Ausb.Kp/Gren.Ers.Btl.
Drugi człon to Batalion Zapasowy Grenadierów ale pierwszego nie mogę zidentyfikować.
Szukałem na lexikon, ale nic nie znalazłem odpowiedniego.
Blaszka została znaleziona w Lubinie, woj, dolnoślaskie.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.