militarnik Napisano 3 Wrzesień 2006 Autor Napisano 3 Wrzesień 2006 Mam prośbę o identyfikację:Co to za manierka - bicia: CFL 40PS. Gdzie znajdowały się bicia na Polskich puszkach po maskach bo na tej ze zdjęcianigdzie nie mogę znaleźć??
marek123 Napisano 3 Wrzesień 2006 Napisano 3 Wrzesień 2006 manierka niemiecka wz31 cfl kod producenta 40 data produkcji.wczesne pupuszki polskie wz22 sc" posiadały na spodzie oznaczenia producenta, natomiast te pozniejsze juz nie!!!pozdrawiam Marek
militarnik Napisano 5 Wrzesień 2006 Autor Napisano 5 Wrzesień 2006 dzięki. Mojej jest ta wczesna ale dno jest bardzo skorodowane i nie widać i tak bicia.
militarnik Napisano 3 Wrzesień 2006 Autor Napisano 3 Wrzesień 2006 Mam prośbę o identyfikację:Co to za manierka - bicia: CFL 40PS. Gdzie znajdowały się bicia na Polskich puszkach po maskach bo na tej ze zdjęcianigdzie nie mogę znaleźć??
Pytanie
militarnik
Mam prośbę o identyfikację:
Co to za manierka - bicia: CFL 40
PS. Gdzie znajdowały się bicia na Polskich puszkach po maskach bo na tej ze zdjęcianigdzie nie mogę znaleźć??
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.