Natan Napisano 16 Wrzesień 2003 Autor Napisano 16 Wrzesień 2003 Może ktoś wie co to, znalazłem na plaży pod zlikwidowanym wojskowym punktem obserwacyjnym. Nie wygląda na staroć.Z tej strony jakby zawór, dł.15 cm, a śr.mosiężnej tulejki to 2 cm. Fajka dla porównania :).Natan
Natan Napisano 16 Wrzesień 2003 Autor Napisano 16 Wrzesień 2003 Może ktoś wie co to, znalazłem na plaży pod zlikwidowanym wojskowym punktem obserwacyjnym. Nie wygląda na staroć.Z tej strony jakby zawór, dł.15 cm, a śr.mosiężnej tulejki to 2 cm. Fajka dla porównania :).Natan
Natan Napisano 19 Wrzesień 2003 Autor Napisano 19 Wrzesień 2003 Dzięki za sugestię - jest to bardzo prawdopodobne. Zastanawia mnie tylko to że z drugiej strony nie ma żadnego gwintu ?Pozdrawiam Natan
kopaczzkedzierzyna Napisano 20 Wrzesień 2003 Napisano 20 Wrzesień 2003 czescWYgląda raczej jak zpalnik
Natan Napisano 21 Wrzesień 2003 Autor Napisano 21 Wrzesień 2003 Cześć , też słyszałem od kogoś taką opinię - ale od czego , to ma 10 cm długości .Natan
Natan Napisano 18 Wrzesień 2003 Autor Napisano 18 Wrzesień 2003 Ludzie pomóżcie bo niewiem czy zakopać spowrotem czy zostawić :)
Pytanie
Natan
Może ktoś wie co to, znalazłem na plaży pod zlikwidowanym wojskowym punktem obserwacyjnym. Nie wygląda na staroć.Z tej strony jakby zawór, dł.15 cm, a śr.mosiężnej tulejki to 2 cm. Fajka dla porównania :).
Natan
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.