Natan Napisano 16 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2003 Może ktoś wie co to, znalazłem na plaży pod zlikwidowanym wojskowym punktem obserwacyjnym. Nie wygląda na staroć.Z tej strony jakby zawór, dł.15 cm, a śr.mosiężnej tulejki to 2 cm. Fajka dla porównania :).Natan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natan Napisano 16 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2003 Może ktoś wie co to, znalazłem na plaży pod zlikwidowanym wojskowym punktem obserwacyjnym. Nie wygląda na staroć.Z tej strony jakby zawór, dł.15 cm, a śr.mosiężnej tulejki to 2 cm. Fajka dla porównania :).Natan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natan Napisano 19 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2003 Dzięki za sugestię - jest to bardzo prawdopodobne. Zastanawia mnie tylko to że z drugiej strony nie ma żadnego gwintu ?Pozdrawiam Natan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczzkedzierzyna Napisano 20 Wrzesień 2003 Share Napisano 20 Wrzesień 2003 czescWYgląda raczej jak zpalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natan Napisano 21 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2003 Cześć , też słyszałem od kogoś taką opinię - ale od czego , to ma 10 cm długości .Natan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natan Napisano 21 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2003 Pomyłka - 15 cm długości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natan Napisano 18 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2003 Ludzie pomóżcie bo niewiem czy zakopać spowrotem czy zostawić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Natan
Może ktoś wie co to, znalazłem na plaży pod zlikwidowanym wojskowym punktem obserwacyjnym. Nie wygląda na staroć.Z tej strony jakby zawór, dł.15 cm, a śr.mosiężnej tulejki to 2 cm. Fajka dla porównania :).
Natan
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.