MAJKI Posted September 1, 2006 Author Share Posted September 1, 2006 Witam.Mam pytanko:czy warto wybrać się w okolice Tarnowskich Gór(chodzi o militarkę).Dokładnie chodzi o wieś Boruszowice koło Tarnowskich Gór.Czy jest szansa kopnąć" coś ciekawego w tamtych okolicach?,Pytam bo wybieram się tam a mam prawie 400 km do przejechania.Dzięki za podpowiedz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cronos Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Szczerze to są ciekawsze miejsca. Jestem z niedalekiego Zabrza i znam mniejwięcej pobliską okolice i poza zarezerwowanych" miejsc(dośc biednych w fanty) to nie ma co tam szukać. To nie jest jakieś zniechęcenie, jak chcesz to jedź ale jak coś znajdziesz to Gratulacje. Bo front szedł przez śląsk niżej i wyżej. Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko1 Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 A gdzie są jakieś ciekawe miejsca niedaleko Zabrza ? :) Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.