huk 100 Napisano 30 Sierpień 2006 Autor Napisano 30 Sierpień 2006 trafiłem go u mojego kolegi panowie-Jest bardzo lekki –ma cieńszą blachę dlatego jest taki- pomiętolony-ma bicia odbioru literka K w kółku –i co najdziwniejsze –magnes się go nie czepia ?????-pozdro
Plyn Napisano 6 Wrzesień 2006 Napisano 6 Wrzesień 2006 Huk pare w rekach to ty masz :P Pudzianowski drugi nam tu sie na boku uchowal :)Pozdrawiam.
huk 100 Napisano 6 Wrzesień 2006 Autor Napisano 6 Wrzesień 2006 no i o to chodziło !ale ,ale co dalej z identyfikacją ??-pozdro
huk 100 Napisano 30 Sierpień 2006 Autor Napisano 30 Sierpień 2006 trafiłem go u mojego kolegi panowie-Jest bardzo lekki –ma cieńszą blachę dlatego jest taki- pomiętolony-ma bicia odbioru literka K w kółku –i co najdziwniejsze –magnes się go nie czepia ?????-pozdro
kopijnik2 Napisano 5 Wrzesień 2006 Napisano 5 Wrzesień 2006 ponawiam prośbę:hełm wz.31 w wersji lekkiej - proszę o jakieś info na ten temat1 dla kogo ?2 jaka wytrzymałość ?wg. zamieszczonych opisów nie spełnia funkcji ochronnej, wg. zamieszczonych zdjęć (aluminiowa klamra) nie miał spełniać takiej funcji...
Pytanie
huk 100
trafiłem go u mojego kolegi panowie-Jest bardzo lekki –ma cieńszą blachę dlatego jest taki- pomiętolony-ma bicia odbioru literka K w kółku –i co najdziwniejsze –magnes się go nie czepia ?????-pozdro
34 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.