ubenfurer Napisano 29 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2006 1,5 godzinne wyrwanie się z pracy :) 2 szuki czy to są klamerki od plecaka??te kółeczko pomiędzy klamerkami to mógłby być wisiorek ze zdjęciem lubej ? trafił ktoś z was podobny ? dzięki z góry za info pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukan Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 Witam, zgadza się od plecaka pruskiego.Pozdrawiam Łukan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 a mozna wiedziec gdzie takie fanciory sie trafiaja?jezdze na jure na 1WW i oprocz lusek i kulek ciezko cos trafic:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 29 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2006 poprostu jak zwykle miałem farta :) widze teren -patrze-rozglądam się-czuje że coś może być -wyjdzie coś albo i nie - i ruszam kopać :)akurat schodziłem 30 minut i same odłamki ale widze że pod niewielką górką ktoś już kopał i zostawił pod drzewem jakieś puszki coś mnie tknęło aby przegrzebać to jeszcze raz ,no i pozostawiali te drobiazgi a ja po nich posprzątałem:)pół-wsch PLpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 31 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2006 Szkoda że pęknięty :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 31 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2006 blad od zegarka ,część menażki pruskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 31 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2006 pudełeczko po papieroskach ,zapewne komuś życie uratował :) bo trafiony bagnetem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 31 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2006 panowie do identyfikacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 31 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2006 ??pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 31 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2006 spód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 31 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2006 dziękówka Fiodor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 gratulacje-ubenfurer -fotki dostałem ale nie dziękuje tobie tylko twojej kobiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 1 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2006 :) mam nadzieje że dotrzymasz słowa i przełkniemy tę obiecaną kratkę za te zdjęcia na następnym spotkaniu w Lipcu:)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 nie ma sprawy ale z moje fotki to nic nie obiecałeś !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 3 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2006 mam nadzieje że po słowackiej stronie coś dla ciebie znajdę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 24 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2006 c.d.n. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 24 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2006 taki wysyp grzybów w tym roku że nie było miejsca na ziemi dla tego podgrzybka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 24 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2006 kilka razy spotykam już takie ustrojstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 24 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2006 ramka być może od zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 24 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2006 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 24 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2006 troszkę złomu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 24 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2006 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 24 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2006 otwieracz od konserwy -filet śledziowy w pomidorach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 24 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2006 była sobie kiedyś niemiecka pałatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 24 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2006 do identyfikacji ,środek skórzany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.