seeker Napisano 26 Sierpień 2006 Autor Napisano 26 Sierpień 2006 Proszę o identyfikację guziczka na załączonych fotkach. Na pierwszej nie zawiele widać, ale u dołu jakby dwa skrzydła połączone kołem na godz. 6. Nad tym wszystkim jakby klata jakiegoś orzełka.
seeker Napisano 27 Sierpień 2006 Autor Napisano 27 Sierpień 2006 Rzeczywiście to mogło być coś takiego:http://www.allegro.pl/item122799127_polski_przedwojenny_guzik_pkp_grabski_lodz_38.htmlDziękiPzdr
seeker Napisano 26 Sierpień 2006 Autor Napisano 26 Sierpień 2006 Proszę o identyfikację guziczka na załączonych fotkach. Na pierwszej nie zawiele widać, ale u dołu jakby dwa skrzydła połączone kołem na godz. 6. Nad tym wszystkim jakby klata jakiegoś orzełka.
obert8 Napisano 26 Sierpień 2006 Napisano 26 Sierpień 2006 czy to czasem nie bedzie fabryka grabskiego z lodzi oni robili dla wojska do 1939 i po wyzwoleniu a guziczek polski tylko z jakiego okresu
Pytanie
seeker
Proszę o identyfikację guziczka na załączonych fotkach. Na pierwszej nie zawiele widać, ale u dołu jakby dwa skrzydła połączone kołem na godz. 6. Nad tym wszystkim jakby klata jakiegoś orzełka.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.