ARKADIO.IE Napisano 25 Sierpień 2006 Autor Napisano 25 Sierpień 2006 witam GPS-poszukiwania tym sprzętem jak to jest .czy ktoś chodził z tym po lasach,jak to działa(na jakiej zasadzie)wiem tylko tyle o ile ,ogólnie nie mam pojęcia.:)i jakie są granice błędu.pozdrawiam
woytas Napisano 26 Sierpień 2006 Napisano 26 Sierpień 2006 granica bledu przy waas/egonos - 2 metry. Na poczatek polecam zabawe w geocache
ARKADIO.IE Napisano 26 Sierpień 2006 Autor Napisano 26 Sierpień 2006 witam dzięki woytas za wyczerpującą odpowiedż.ale nie wiem co to geocache.pozdrawiam:))ps.cały czas próbuje się bawić ale chcę sie pobawić z GPS-em.
ARKADIO.IE Napisano 26 Sierpień 2006 Autor Napisano 26 Sierpień 2006 witam woytas.po pierwsze troche jestem za stary na zabawe :) jak będziesz wiedział jak działa ASUS A632N to daj znać. pozdrawiam.
woytas Napisano 27 Sierpień 2006 Napisano 27 Sierpień 2006 ja osobiscie posiadam garmina gpsmap76s i acera 35- wiec asus zblizony jest do acerka.Polecam oziexplorer ce- wczytujesz skalibrowana mape- np te z serii 3cd i widzisz gdzie jestes na mapie(to tak w olbrzymim skrocie).- praktycznie da sie skalibrowac kazda mape nawet bardzo stara i biegac po lesie.
wędrowiec Napisano 28 Sierpień 2006 Napisano 28 Sierpień 2006 Witam.Temat poruszany już wielokrotnie na forum.Najszybciej i najlepiej dowiesz się wszystkiego o gps,mapach ,kalibracji itp ze strony http://gpsmaniak.com/ . Pozdrawiam.
woytas Napisano 28 Sierpień 2006 Napisano 28 Sierpień 2006 Dokladnie- idealna strona- polecam kontakt z wlascicielem- super gosciu-kompetentny, szybko odpowiada na maile- i odpowiada na temat Lech jest najlepszy :) (tzn wlasciel ma na imie Lech)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.