vojtaz2 Napisano 22 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2006 znalazłem, wyłowiłem, wyczysciłem, zrobiłem fotke i oddałem na złom, ale ale jest do odkupienia, gosciu ze złomu prowadzi małą galerie, ceni to za 200zł, kto wie co to za zamek? może z flaka, i uwaga jest uciety nad miejscem gdzie przychodzi tasma z nabojami.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 22 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2006 no oto kolejne foto:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 22 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2006 o tu jest foto:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 ładnie oczyszczony , czym to czyściłeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 22 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2006 Po pierwsze wytargałem to ze stawu w kórym jest mół, liście itp. a później szczotka druciana, woda, umycie, i olej. i to wszystko.Nic specjalnego,takie rzeczy można miec z żabiego oczka w Prudniku, góry opawskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 :( daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajuza Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 Witam wojtku dlaczego zdradzasz nasze miejscowki? czy chcesz zeby tam przyjechala masa kolesi z magnesami i je wyczyscili dokladnie czy masz moze jakies plan związany z tym postem?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cromags Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 vojtaz, żaden poszukiwacz by tego nie oddał na złom, tym samym sam sobie wyrabiasz opinię, anuluję propozycje wspólnych wypraw, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 23 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2006 W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 23 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2006 w żabim oczku już nic nie ma oprócz wielkich ogromnych przeogromnych rzeczy!!!!To znaczy że jest potrzebna POMOC, a jak zobaczycie na głownym forum, to misiaczek67 odwalił mapke z dojazdem na zabie oczko, więc wkurzyłem się na maxa i mam już w nosie zagrożenie, więc prosze nie miejcie do mnie żalu o zdradzenie miejsca. A i po co mi trzymac złom w domu???? Ja nie mam pracy tak jak wy, musze na czyms zarabiac:-) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 25 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2006 widze że na forum nie ma specjalistów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łazior Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 To niejest zamek tylko kawałek komory zamkowej i klapa mocowanie lufy jest odłamane podobne do MG 131 ale to raczej nie jest to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 25 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2006 Dzięki, tak tak to komora zamkowa, z początku też myślałem że do mg, Może ktoś wie więcej na temat tego????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.