acer Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 Nie przejmuj się - w przyrodzie różne egzemplarze trafiają się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plyn Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 Pod tym akurat wzgledem mam rownierz duzo szczescia :)Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 27 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2006 WitamOstatnio w pięknym laskiem pod Łodzią 8 szt.szturmów piechoty.W jednym dołku.Szkoda że aparat padł"Ach...Stany idealne.PozdroZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 jasna chol... kopie pod lodza i nie trafilem nawet pol szturma gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 28 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2006 obert8Nie martw sie.Najważniejsza jest cierpliwość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 28 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2006 Odkrycie Agi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 28 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2006 A to cześć naszych zbiorów...Tylko troszeczke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 28 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2006 Agi sygnał...Ja tylko wykopałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 28 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2006 A to nasze marzenie...Ale napewno wykopiemy.Kwestia czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.