Tanto Napisano 10 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2003 Wiecie cos na temat butow z tej firmy? Warto zaplacic kilkadziesiat zlotych wiecej niz za 'desanty'? Interesuja mnie buty z kolekcji specjalistycznej (http://www.wojas.com.pl/spec.html) wzor 311. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Wrzesień 2003 Share Napisano 10 Wrzesień 2003 Jesli mają dyskryminację to warto! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 10 Wrzesień 2003 Share Napisano 10 Wrzesień 2003 Od kilku lat używam póbutów i butów Wojas. Takich całkiem specjalistycznych to nie używałem, ale firma jest generalnie dobra. Raczej marki nie zmienię, polecam. Są trwałe, normalne półbuty wytrzymują 2 miesiące a Wojasy spokojnie rok przy tym wygodne.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 11 Wrzesień 2003 Share Napisano 11 Wrzesień 2003 o butach była dyskusja jakiś rok temu poszukaj w historii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanto Napisano 11 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2003 Owszem, dyskusja byla, ale nigdzie nie pojawila sie w niej firma Wojas, a jak widzisz nie pytam jakie buty", tylko szukam opini o tym konkretnym producencie i modelu. Niestety ze wzgledow ekonomicznych nie jestem w stanie wydac 700 zl na np. buty Kupczuka dlatego szukam taniego dobrego rozwiazania, jesli mozesz cos doradzic, to bede wdzieczny. Gromy", buty BW, tanie goretexy odpadaja, a 'desanty'... w tych bigam juz z 10 lat (wczesniej w opinaczach) i mam ochote na odrobine odmiany :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanto Napisano 11 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2003 Kopi, o co chodzi z ta dyskryminacja? Nie ukrywam ze pierwszy raz slysze ten termin w odniesieniu do butow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Wrzesień 2003 Share Napisano 11 Wrzesień 2003 Taki żarcik (bez urazy). Buty są ok. miałem takie tylko wcześniejszy typ. Zdarłem je po 1,5 roku.Pozdrawiam, Kopi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 11 Wrzesień 2003 Share Napisano 11 Wrzesień 2003 moze pomyliłem forum , gdzieś właśnie o Wojasach mówiono. Może na poszukiwaniu skarbów. Wracając do tematu. Wiosną kupiłem nowy model butów BW za 230 , jestem zadowolony nieżle się noszą , szybko dopasowują do nogi, gruba skóra. W porównaniu do opinaczy niebo a ziemia , współczesnych polskich nie nosiłem ale nie żałuje. Starszy model butów BW był podobno nie do zdarcia (na Allegro stary model około 150 ) zobaczymy jak te za kilka lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 14 Wrzesień 2003 Share Napisano 14 Wrzesień 2003 Nie kupuj Gromów. Mają płaską podeszwę. Zjedziesz na plecach z każdej górki. Poza tym latem odparzysz nogę. Nie wiem ile w nich zamierzasz przebywać jednorazowo ale po 20 godzinach non stop Twoja noga będzie przypominać odnóża UFO. Sam szukam idealnych" butów od dłuższego czasu. Często biegam w butach od 12h do 36h non stop po lesie, bagnach, moczarach i w innym terenie. Te na fotce obok przeżyły od nowości tylko 3 wypady w teren i umarły" :( Jak kupisz Wojasy to daj tu znać jak się sprawują w terenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoorpion Napisano 27 Wrzesień 2003 Share Napisano 27 Wrzesień 2003 WitamKupiłem BW. Drogie, ale nie żałuje. Od samego początku pasują. Podczas kopania nic się do nich nie sypie a i mały dołek można nimi zasypać. Podczas biegania w upałach też się spisywały no i nie straszna im była woda (oczywiście należy pamiętać, że nie są to gumowce).PozdrawiamSkoorpion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.