bergu Napisano 9 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2003 WitamProszę o pomoc w identyfikacji łuski, napewno niemiecka jedno oznaczenie mnie tyko zastanawia, własnie to dziwne IX91.pzdr.Bergu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro5 Napisano 9 Wrzesień 2003 Share Napisano 9 Wrzesień 2003 Witam.P 249 - Finower Industrie GmbH, Finow/Mark Brandenburg a to IX91 to raczej IXg1Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bergu Napisano 9 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2003 WitamDzięki, ale właśnie to mi wygląda na IX91 lub pierwsza to litera I. 9 na g raczej nie wygląda - co to oznacza wogóle?pzdr.bergu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro5 Napisano 9 Wrzesień 2003 Share Napisano 9 Wrzesień 2003 Witam.Cyfra rzymska oznacza dostawce stali na łuskę, w tym przypadku (IX) jest to August-Thyssen-Hütte A.G., Franz-Lenze-Str. 3, Duisburg- Hamborn litera (tu jest to g lub q) to galwanizernia - g to Hirsch Kupfer-u. Messingwerke A.G., Kupfer und Messingfabrikate, Finow ; q to William Prym Metallhalbfabrikate, Stolberg, Rheinlandcyfra arabska to rodzaj (skład) stali Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bergu Napisano 9 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2003 Dzięk za wyczerpującą odpowiedz, rozwiewającą moje wątpliowości.pzdr.Bergu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
bergu
Witam
Proszę o pomoc w identyfikacji łuski, napewno niemiecka jedno oznaczenie mnie tyko zastanawia, własnie to dziwne IX91.
pzdr.
Bergu
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.