nikt Napisano 10 Sierpień 2006 Autor Napisano 10 Sierpień 2006 Witam! Ponieważ nie ma działu kwestie techniczne" to pozwoliłem sobie odezwać tutaj. Coś chyba jest nie tak z enginem" forum bo już któryś raz mam taką przypadłość. Widzę na forum że ktoś napisał odpowiedź na jakiś temat. Wchodzę w wątek a tam nie ma jego odpowiedzi - widać tylko odpowiedź poprzednika. A wypowiedź której nie widzę na pewno jest bo wątek jest np. na samej górze. Dziwne :) Pozdrawiam :))
woytas Napisano 10 Sierpień 2006 Napisano 10 Sierpień 2006 bo byc moze moderator usunol te wiadomosc-jest a nie ma :)
Martin Napisano 10 Sierpień 2006 Napisano 10 Sierpień 2006 Dokładnie sytuacja taka występuje , jeżeli usunę ostatni post z danego tematu a nikt nie napisze jeszcze następnego.pzdr.
lukawica Napisano 10 Sierpień 2006 Napisano 10 Sierpień 2006 A tak przy okazji troszeczkę nie na temat: dlaczego wywala mnie z czat po chwili??? Czy to normalne?? System operacyjny: Linux, przeglądarka Opera 9
desmo_sm Napisano 14 Sierpień 2006 Napisano 14 Sierpień 2006 U mnie na Linuksie pod Firefoxem jest wszystko OK :) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.