Skocz do zawartości

III PIKNIK MILITARNY CIESZYN

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Zapraszamy do odwiedzenia naszej witryny internetowej

[Link usunąłem. Do promowania serwisów służy dział linki. W pierwszym poście jest wystarczająca ilość informacji. Pozdrawiam - admin.]

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora admin 22:01 10-08-2006

Polecam wszystkim impreze.Bez zbędnego zamieszania,zaprzyjażnieni ludzie znający temat.Mieszkam niedaleko i jestem co roku.Co do motocykli to wiem że kolega Organizator ma piękny fant w zanadrzu,a i ekipa Troll Clasic Pub"z Ustronia też nie zawiedzie,mają w muzeum kilkadziesiąt zabytkowych motocykli i już sie zapowiedzieli.

• 2 weeks later...
W imieniu swoim i kolegów z Września 39" dziękuję za możliwość wzięcia udziału w tej imprezie. Jak zwykle bardzo sympatyczny klimat (zwłaszcza muzyka z lat 30-tych nawet o 3 w nocy :D no i ten czeski film wieczorem :D) i fajna inscenizacja (podobało mi się szczególnie wybijanie okien w strażnicy - to coś nowego :D). Jestem strasznie ciekaw co wymyślicie za rok ;).

P.S. Tomek Szczygieł tez jest członkiem Września 39" ;)

III Piknik Militarny w Cieszynie Boguszowicach już za nami.
Wiele pracy, wysiłku, niepewności związanych z aurą
i wreszcie - kulminacja – udana impreza.
Pogoda nam dopisała, podobnie publiczność i uczestnicy (wspaniała mieszanka gwarantująca sukces). To chyba już standard cieszyńskiej imprezy. Mam nadzieję, że wszyscy są zadowoleni. Ja jestem. Wielkie dzięki za miłą zabawę - szczególnie dla chłopaków z PSZ/Z

Dla zainteresowanych mam kilka fotek.
Pozdrawiam i do zobaczenia za rok na
IV Pikniku Militarnym

Kawaleria przed bitwą !!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie