Cieszyniak Napisano 10 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2006 DOŁĄCZAMY PLAKAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cieszyniak Napisano 10 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2006 Zapraszamy do odwiedzenia naszej witryny internetowej[Link usunąłem. Do promowania serwisów służy dział linki. W pierwszym poście jest wystarczająca ilość informacji. Pozdrawiam - admin.] Post został zmieniony ostatnio przez moderatora admin 22:01 10-08-2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d007 Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 A oto plakat promujący impreze w Cieszynie. Zamieszczona za zgodą organizatorów. Pozdrowiania dla 4 PSP od bunkrowców zza miedzy :Dd007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobry Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Cześć!!! Byłem w zeszłym roku na waszym pikniku było super!!! Tak powinny wyglądać imprezy tego typu!!! Mam nadzieje, że pogoda dopisze tak jak rok temu.POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
art1 Napisano 12 Sierpień 2006 Share Napisano 12 Sierpień 2006 Wlasnie, wlasnie - bylo milo, pogoda dopisala (poradzilismy sobie nawet z powodzia tydzien przed impreza) i mamy nadzieje ze w tym roku tez wszystko wypali". Zapraszamy wszystkich serdecznie.Pozdrowieniaart1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobry Napisano 16 Sierpień 2006 Share Napisano 16 Sierpień 2006 A tak z ciekawości, jakie będą pojazdy??? Czy jakieś motocykle??? Co by nie było to i tak będę?!!!@@@SUPER@@@!!! IMPREZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART25 Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 Polecam wszystkim impreze.Bez zbędnego zamieszania,zaprzyjażnieni ludzie znający temat.Mieszkam niedaleko i jestem co roku.Co do motocykli to wiem że kolega Organizator ma piękny fant w zanadrzu,a i ekipa Troll Clasic Pub"z Ustronia też nie zawiedzie,mają w muzeum kilkadziesiąt zabytkowych motocykli i już sie zapowiedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cieszyn Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 foto1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cieszyn Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 foto2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cieszyn Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 foto 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cieszyn Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 foto4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cieszyn Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 foto 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cieszyn Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 foto 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cieszyn Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 foto 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszka7-1 Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 1.HOUK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszka7-1 Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiler p Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 W imieniu swoim i kolegów z Września 39" dziękuję za możliwość wzięcia udziału w tej imprezie. Jak zwykle bardzo sympatyczny klimat (zwłaszcza muzyka z lat 30-tych nawet o 3 w nocy :D no i ten czeski film wieczorem :D) i fajna inscenizacja (podobało mi się szczególnie wybijanie okien w strażnicy - to coś nowego :D). Jestem strasznie ciekaw co wymyślicie za rok ;).P.S. Tomek Szczygieł tez jest członkiem Września 39" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraq Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 III Piknik Militarny w Cieszynie Boguszowicach już za nami. Wiele pracy, wysiłku, niepewności związanych z aurą i wreszcie - kulminacja – udana impreza.Pogoda nam dopisała, podobnie publiczność i uczestnicy (wspaniała mieszanka gwarantująca sukces). To chyba już standard cieszyńskiej imprezy. Mam nadzieję, że wszyscy są zadowoleni. Ja jestem. Wielkie dzięki za miłą zabawę - szczególnie dla chłopaków z PSZ/Z Dla zainteresowanych mam kilka fotek. Pozdrawiam i do zobaczenia za rok na IV Pikniku MilitarnymKawaleria przed bitwą !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraq Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 Ostatnie wskazówki przed bitwą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraq Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 Wrześniowcy przed akcją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraq Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 Już walczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraq Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 Atak niemieckiej grupy dywersyjnej na polski posterunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraq Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 Ogniem i .......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraq Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 Kontratak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraq Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 w pogoni za pierzchającymi Niemcami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.