tkir Napisano 7 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2003 Witam W niemieckim okopie znalzałem cztery ok 100 l beczki z filtrami do masek pgaz w jednej z nich oprucz filtrow były takze takie pudełka.Chcial bym prosic o pomoc w ich zidentyfikowaniuPozdrawiam Tkir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkir Napisano 7 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2003 Na niektorych zachowały sie etykiety.Pierwsza litera duzego napisu to " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkir Napisano 7 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2003 ... zapomniałem podac wymiary. Wysokosc 6,5 cm długosc 15 cm, srednica otworów pk 2,5 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Wrzesień 2003 Share Napisano 7 Wrzesień 2003 Tą zadadke może rozwiązać tylko Landminer.... :))pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 7 Wrzesień 2003 Share Napisano 7 Wrzesień 2003 to pudelko po zapalnikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
tkir
Witam
W niemieckim okopie znalzałem cztery ok 100 l beczki z filtrami do masek pgaz w jednej z nich oprucz filtrow były takze takie pudełka.Chcial bym prosic o pomoc w ich zidentyfikowaniu
Pozdrawiam Tkir
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.