Domino(*) Napisano 7 Wrzesień 2003 Autor Napisano 7 Wrzesień 2003 Witam!Wykopałem taką oto klapke od skrzynki,czy ktoś orientuje się do czego mogła służyć?W tym samym dole wykopałem takie 2 rzeczy, co to jest? Pzdr
Domino(*) Napisano 7 Wrzesień 2003 Autor Napisano 7 Wrzesień 2003 Witam!Wykopałem taką oto klapke od skrzynki,czy ktoś orientuje się do czego mogła służyć?W tym samym dole wykopałem takie 2 rzeczy, co to jest? Pzdr
Domino(*) Napisano 7 Wrzesień 2003 Autor Napisano 7 Wrzesień 2003 i jeszcze jedno...Skrzynka jest rozsadzona.
Frozzer Napisano 7 Wrzesień 2003 Napisano 7 Wrzesień 2003 zdaje mnie sie ze to skrzynka na 2 magazynki do flaka, ale nie widac rozmiaru, moze byc to tez skrzynka na magazynki do mg18, byly bardzo podobne, tylko ta droga byla o polowe nizsza
Domino(*) Napisano 7 Wrzesień 2003 Autor Napisano 7 Wrzesień 2003 Dzięki Frozzer to będzie chyba Flak, wykopałem ją na stanowisku p-lot.Wykopałem też ścianki od niej ale są strasznie powyginane i podziurawione, zapewnie wybuchła:((A te 2 części co to może być?
Frozzer Napisano 9 Wrzesień 2003 Napisano 9 Wrzesień 2003 ja mam nie fote ale i skrzynke :)tylko to potrwa, bo musze wywolac
bjar_1 Napisano 7 Wrzesień 2003 Napisano 7 Wrzesień 2003 Ten stożek to wkładka kumulacyjna ,chyba od przeciwpancernego garłacza".pzdrbjar_1
Domino(*) Napisano 7 Wrzesień 2003 Autor Napisano 7 Wrzesień 2003 Sorki za niewiedzę bjar_1 ale co to jest ta wkładka kumulacyjna;)) Pzdr
mietek Napisano 7 Wrzesień 2003 Napisano 7 Wrzesień 2003 Tu masz opis zjawiska kumulacji http://www.geocities.com/Augusta/8172/panzerfaust1.htmna następnych będą przekroje panzerfausta, tam też zobaczysz wkładki w głowicy.
Domino(*) Napisano 10 Wrzesień 2003 Autor Napisano 10 Wrzesień 2003 no ale tego że ją masz to już nie musiałeś mówić:))))) Pzdr:>>
maxikasek Napisano 8 Wrzesień 2003 Napisano 8 Wrzesień 2003 A to w środku wygląda na dyszę. Rozmiarami przypomina Panzerschrecka.
Frozzer Napisano 10 Wrzesień 2003 Napisano 10 Wrzesień 2003 po prostu mi pozniej przypomnij to zamieszzcze zdjecie, narazie nie mam cyfrowki
Pytanie
Domino(*)
Witam!
Wykopałem taką oto klapke od skrzynki,czy ktoś orientuje się do czego mogła służyć?W tym samym dole wykopałem takie 2 rzeczy, co to jest?
Pzdr
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.