Domino(*) Napisano 7 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2003 Witam!Wykopałem taką oto klapke od skrzynki,czy ktoś orientuje się do czego mogła służyć?W tym samym dole wykopałem takie 2 rzeczy, co to jest? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 7 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2003 Witam!Wykopałem taką oto klapke od skrzynki,czy ktoś orientuje się do czego mogła służyć?W tym samym dole wykopałem takie 2 rzeczy, co to jest? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 7 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2003 Klapka i te 2 rzeczy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 7 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2003 i jeszcze jedno...Skrzynka jest rozsadzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 7 Wrzesień 2003 Share Napisano 7 Wrzesień 2003 zdaje mnie sie ze to skrzynka na 2 magazynki do flaka, ale nie widac rozmiaru, moze byc to tez skrzynka na magazynki do mg18, byly bardzo podobne, tylko ta droga byla o polowe nizsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 7 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2003 Dzięki Frozzer to będzie chyba Flak, wykopałem ją na stanowisku p-lot.Wykopałem też ścianki od niej ale są strasznie powyginane i podziurawione, zapewnie wybuchła:((A te 2 części co to może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 9 Wrzesień 2003 Share Napisano 9 Wrzesień 2003 ja mam nie fote ale i skrzynke :)tylko to potrwa, bo musze wywolac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Wrzesień 2003 Share Napisano 7 Wrzesień 2003 Ten stożek to wkładka kumulacyjna ,chyba od przeciwpancernego garłacza".pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 7 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2003 Sorki za niewiedzę bjar_1 ale co to jest ta wkładka kumulacyjna;)) Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 7 Wrzesień 2003 Share Napisano 7 Wrzesień 2003 Tu masz opis zjawiska kumulacji http://www.geocities.com/Augusta/8172/panzerfaust1.htmna następnych będą przekroje panzerfausta, tam też zobaczysz wkładki w głowicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 10 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2003 no ale tego że ją masz to już nie musiałeś mówić:))))) Pzdr:>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 8 Wrzesień 2003 Share Napisano 8 Wrzesień 2003 A to w środku wygląda na dyszę. Rozmiarami przypomina Panzerschrecka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 10 Wrzesień 2003 Share Napisano 10 Wrzesień 2003 po prostu mi pozniej przypomnij to zamieszzcze zdjecie, narazie nie mam cyfrowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Domino(*)
Witam!
Wykopałem taką oto klapke od skrzynki,czy ktoś orientuje się do czego mogła służyć?W tym samym dole wykopałem takie 2 rzeczy, co to jest?
Pzdr
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.