Skocz do zawartości

LATO 2006

Rekomendowane odpowiedzi

Więc napisz gdzie i w jaki sposób były wykopane w tym roku,zobaczymy co wiesz śmieszny człowieku bo orły są u mnie i wiem trochę na ich temat.A z tego co słyszałem to z ciebie jest niezły przekręt więc kto ci dał prawo kogoś oskarżać.

KURT CO PIJESZ DO MNIE!!!!Gdybyś mnie znał to byś tak nie mówił!!Aparat Ci się nie podoba czy co??Zdjęcia zle wyszły?
Kto kogo oszukuje?!A co miałem podać dzień i godzine??
A po co to komu??!Nikt nie nażeka tylko Ty!!
Czyja to noga?
Pozdrawiam-cbndm

Wracajac do orzełków to chodziło o tą głupote (Po przegranych potyczkach jeńcy sprzątali pobojowiska w ten sposób.To już nie jeden strzał ..........)A traz chodziło mi o to ze pewna osoba obrabia mi dupe(jak to wspomniał cbndm ) robi zemnie oszusta przekreta itp.jak sam nie jest wporzadku i ja wiem juz kto to jest i zajme sie ta sprawa niech niemysli sobie ze trafił na goscia z pierwszej lepszej łapanki bo pozory myla.Na tym kończe nasza rozmowe bo to nieodpowiednie forum i tyle co sie dowiedziałem wystarczy mi zeby zajac sie niektórymi sprawami.
Pozdrawiam

Kolego to co napisałem było takim samym oszczerstwem jak twoje,niezbyt miłe uczucie co,do ostatniej twojej wypowiedzi nie wiedziałem nawet ktoś ty. Więc się nie podniecaj,przeproś za tych oszustów i sprawa załatwiona bo narobisz sobie wrogów pozdro.

KURT o jaką Ci chodzi głupotę--nie słyszałeś o 2 metrowych dołach z fantami z nad Bzury,Tannenbergu i innych miejscach??Poczytaj trochę literatury...
Popytaj się kolegów.Zmień może sprzęt...
Wiesz z kąd się biorą setki rozbrojonej amo.od mośka przy drogach leśnych Tannenbergu-też nie uwierzysz...
Nie tylko jeńcy dołowali ale i wygrani.
Jeszcze raz pozdrawiam fajnie się czyta...

Po pierwsze prosze sie niewywyższac co do wiedzy bo ze sie szuka od X lat i ma niewiadomo ile fantów to nieznaczy ze jest sie madrzejszym,Znalezienie czegokolwiek zależy w dużej mierze od szczescia a wiedza to niewielki ułamek tego.Takie jest przynajmniej moje zdanie.A co do (narobisz sobie wrogów )to mnie wcale nierusza,popierwsze podchodzi to pod grożbe karalna co wedle naszego prawa jest przestepstwem ;).Wracajac do orzełkow jezeli sie myle prosze o opisanie mi okolicznosci znalezienia ale nie na forum a na e-mail,a ja przedstawie to co sie dowiedziałem z kilku żrodeł.Natym kończe moje wypowiedzi w tym wątku.
Mam nadzieje ze dojdziemy do porozumienia i wszystko sie wyjasni
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie