dziadziu Napisano 7 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2006 W Zagórzu 12.08.06 będzie zlot pojazdów militarnych i przy okazji rekonstrukcja Niemcy kontra partyzańci . Rekonstrukcja planowana na godzine 18 00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr2z Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 W Polsce jest 31 miejscowości o nazwie Zagórze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadziu Napisano 7 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2006 Chodzi o Zagórz koło Sanoka w wojewodztwie Podkarpackim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucjusz8 Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 Można prosić o jakieś szczegóły?Kto organizuje? Jakie grupy będą? Co to za partyzantka?Pozdr,Łukasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sWa Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 Witam!!! Jako członek GRH Podkarpacie" informuję, że w ramach zlotu nasza grupa odpowiedzialna jest za inscenizację bitwy. W planach mamy potyczkę Niemców z partyzantami, która odbędzie się w dniu 12 sierpnia ok. godz.18. Oczywiście zapraszamy do udziału w bitwie osoby odpowiednio umundurowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 Ma ktoś foty z tego reko? Mam do Zagórza 10 km ale nie mogłem przyjechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 16 Sierpień 2006 Share Napisano 16 Sierpień 2006 Naprawdę nikt nie ma żadnych zdjęć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiker Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 Kilka fotek znajdziecie tutaj:http://www.nsu.motocykle.org/gallery/view_album.php?set_albumName=album348&page=2Widziałem, że w trakcie insceniazacji sporo osób robiło fotki, w tym jeden z członków grupy rekontrukcyjnej dosyć dobrą lustrzanką.Bardziej interesowały mnie motocykle więc nie wysilałem się w trakcie itwy" - stąd tylko te 3 fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek89 Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 byłem w Zagórzu i brałem udział w rekonstrukcji ale niestety nie mam żadnych fotek :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.