aegirsson Napisano 4 Sierpień 2006 Autor Napisano 4 Sierpień 2006 Witam,koło zębate,w tle skrzyżowane karabiny,kolor złotożółty,nakrętka,co to może być? Straż Przemysłowa? Niestety nie mogę zapodać zdjęcia.Pozdrawiam.
aegirsson Napisano 4 Sierpień 2006 Autor Napisano 4 Sierpień 2006 Witam,koło zębate,w tle skrzyżowane karabiny,kolor złotożółty,nakrętka,co to może być? Straż Przemysłowa? Niestety nie mogę zapodać zdjęcia.Pozdrawiam.
grba Napisano 4 Sierpień 2006 Napisano 4 Sierpień 2006 http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Korpus%C3%B3wka_wojsk_zmechanizowanych_1958.jpg
aegirsson Napisano 4 Sierpień 2006 Autor Napisano 4 Sierpień 2006 tak, tylko że ta z z tej stronki jest srebrna" i na szpilce, a moja jest żółta i na wkręt...
Tuszek Napisano 4 Sierpień 2006 Napisano 4 Sierpień 2006 Żołta bo może być z innego stopu metalu, a wszystkie Polskie korpusówki (prawie) są na wkręt" a nie szpilke.
Pytanie
aegirsson
koło zębate,w tle skrzyżowane karabiny,kolor złotożółty,nakrętka,co to może być? Straż Przemysłowa? Niestety nie mogę zapodać zdjęcia.Pozdrawiam.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.