Skocz do zawartości
  • 0

Czapka z muzeum

a.korbaczewski

Pytanie

15 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Tuszek moj przedmówca wyjaśnil ci cała sprawe :D Fakt ,że mozna dotykac częsciowo eksponatów wskazuje tylko na to ,że napewno znajdują sie tam repliki.Bo nie sądze ,że gośc jest az tak bogaty ,że pozwalałby dotykać oryginalnych mundórów itp.Zresztą obejrzyj dokladnie tą czapke a zrozumiesz

pozdrawiam!
Napisano
jakbym zrozumiał sam to bym się głupio nie pytał co w tej czapce jest źle. na mój gust jest brzydka i tandetnie zrobiona.
muzeum jest w norwegii więc może nie sa przyzwyczajeni do niezdyscyplikowanych chuliganów z Polski co to obmacuja stena albo brena. czesć rzeczy była w gablotach. jak to powiedziała mi jedna pani pilnująca w muzeum co jak macasz reką to lepiej widzisz?"
Napisano
Co jak macasz ręką to lepiej widzisz"

Ale głupie powiedzenie powiedzenie - widzieć a a sprawdzić organoleptycznie to inna sprawa.
Napisano
Jest to małe muzeum na Lofotach w Svolvaer. Małe ale ma tysiące różnych gadgetów, mundury rózne rzeczy wykopane. Jest prywatne a własciciel sam go pilnuje. Jak nie patrzy to mozna sobie podotykać eksponaty. Eksponatów jest dużo, kilkadziesiat mundurów, ale coś mi się wydaje że musza być to częsciowo repliki.
Z tą czapką to się mi wydaje że jest to replika jakaś nieudolna i dlatego taki jest podpis, że niby to sabotaż wojenny.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie