Skocz do zawartości
  • 0

Jakas rurka

palacz

Pytanie

Napisano

Witam! Prosze o pomoc w identyfikacji. Nie mam aparatu wiec opisze to cudo. A wiec jest to metalowa rurka srednicy ok 3 cm, z otworem posrodku i czterema wlotami powietrza. Dlugosc ok 30 cm i pewnie jest wieksza ale dalej nie kopalem. Metal jakis nierdzewny. Boje sie ze to cos wysle mnie na tamten swiat wiec tu moja prosba o identyfikacje. Przez chwile myslalem ze moze to byc z jakiegos nadajnika radiowego od anteny. Moze ktos spotkal sie z czyms takim.

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mam pytanie a ma to może w połowie długości taką ebonitową przekładkę. bo ja znalazłem takie coś tylko z taką przekładką i najprawdopodoniej to jakis detonator. Ja bynajmniej zostawiłem go głęboko w ziemi.
Pozdro
Napisano

Witam! Prosze o pomoc w identyfikacji. Nie mam aparatu wiec opisze to cudo. A wiec jest to metalowa rurka srednicy ok 3 cm, z otworem posrodku i czterema wlotami powietrza. Dlugosc ok 30 cm i pewnie jest wieksza ale dalej nie kopalem. Metal jakis nierdzewny. Boje sie ze to cos wysle mnie na tamten swiat wiec tu moja prosba o identyfikacje. Przez chwile myslalem ze moze to byc z jakiegos nadajnika radiowego od anteny. Moze ktos spotkal sie z czyms takim.

Napisano
Było już na forum coś podobnego. To może być kawałek amortyzatora od samochodu lub motocykla. Tylko te wloty, to nie wloty, a dziury do specjalnego klucza.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie