Skocz do zawartości

HS 3 vs Bounty Hunter

blaszak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Zamierzam kupić wykrywacz metalu.I czytając większość postów mam mętlik w głowie!!!
Jestem zainteresowany modelami:
Bounty Hunter Fast Tracker
Bounty Hunter Tracker IV
HS 3
I teraz pytanie,który wybrać i jak to jest????
Kupując Smętka który jest raczej na militarkę,nie znajdę monet albo guzików???A jak kupię BH to nie trafię na hełm albo bagnet????Bo tak wynika z większości postów.
Prosiłbym aby wypowiedzieli się użytkownicy tych modeli wykrywaczy.Jakie zasięgi mają wymienione BH ???
Nastawiam się raczej na militaria,choć i guziki i monetki też mnie cieszą.Z góry dzięki!!!
Pzdr!!!!
Napisano
i tym znajdziesz i to i to:) lecz na militarke leprzy jest HS-3 ale guziczki tez ciagnie, wiem bo mam HS-3:), BH jest przeznaczony na kolorowa drobnice:) kolega ma Lone Star i takze ciagnie militarke:) wieksza roznica w nich polega na dyskryminacji i zasiegach na przedmiotach(BH ma wiekszy na kolorowe a HS mniejszy, na militarke zas odwrotnie)
a czego chcesz szukac?
pzdr.
Dawid
Napisano
Witam.Do poszukiwań potrzebne jest szczęście,ale trzeba mu pomóc i tak jak napisałeś że chcesz szukać militariów,to HS nadaje się to tego.BH ma za to niezłą dyskryminację.Wybór należy do Ciebie.Pozdrawiam.
Napisano
Chciałem coś kupić z myślą o militariach,ale zdaję sobie sprawę z tego że o takie fanty coraz trudniej:))
Teraz używam armanda explorera,wiem że napiszecie że to szajs ale znalazłem nim trochę monet,setki łusek,kulki od szrapnela,klamrę itp.Dlatego chciałbym kupić coś z wmiarę dobrym zasięgiem czym mógłbym trafić i monetki i jakąś militarkę.Jakie zasięgi mają te wymienione BH ???
  • 2 weeks later...
Napisano
cześć.ja używam hs-3 już około 10 lat i to z dużą cewką 37 monety też znajduję pomyśl o małej i dużej cewce to będziesz mógł wybierać ,poza tym poszukaj w internecie-mnie pokazał kolega-ranking wykrywaczy razem z zasięgami i smętekjest w pierwszej dwudziestce na ponad cwieście modeli pozd,marek
Napisano
Ja ma HS-3 i znalazłem już troche guzików i monet,pomimo że mam cewkę 30cm ale teraz kupię jeszcze 15cm.Ten wykrywacz trzeba poznać i można nim dużo znaleść ale jak to powiedział mi Pan Smętkowski ego wykrywacz trzeba się nauczyć".
Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie