Wysy Napisano 2 Sierpień 2006 Autor Napisano 2 Sierpień 2006 Witam, trafił mi sie taki oto przedmiot-- wygląda jak rękojęść od bagnetu, widoczny otwór ma średnicę 12 mm,jest po całej długości , zwęża sie do 6 mm u góry, mosiądz, długość 10,2 cm, proszę o pomoc w identyfikacji, pozdrawiam, Darek
Wysy Napisano 2 Sierpień 2006 Autor Napisano 2 Sierpień 2006 Witam, trafił mi sie taki oto przedmiot-- wygląda jak rękojęść od bagnetu, widoczny otwór ma średnicę 12 mm,jest po całej długości , zwęża sie do 6 mm u góry, mosiądz, długość 10,2 cm, proszę o pomoc w identyfikacji, pozdrawiam, Darek
roizab Napisano 2 Sierpień 2006 Napisano 2 Sierpień 2006 mnie się raczej kojarzy z rękojeścią do jakiegoś pilnika lub ostrzarki do szabel. ale niech się lepiej wypowiedzą lepsi ode mnie. pozdro
Horhe Napisano 3 Sierpień 2006 Napisano 3 Sierpień 2006 Rączka od kuchennej stalowej ostrzałki. Mam identyczną, kompletną.
Pytanie
Wysy
Witam, trafił mi sie taki oto przedmiot-- wygląda jak rękojęść od bagnetu, widoczny otwór ma średnicę 12 mm,
jest po całej długości , zwęża sie do 6 mm u góry, mosiądz, długość 10,2 cm, proszę o pomoc w identyfikacji, pozdrawiam, Darek
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.