woytas Napisano 27 Lipiec 2006 Autor Napisano 27 Lipiec 2006 w jaki sposob sygnowane byly w/w sprzety? Mam w posiadaniu puche w bardzo dobrym stanie- sluzyla jako pojemnik na smar :) Na dnie ma wybita litere D i tyle- co oznacza ta litera?
woytas Napisano 27 Lipiec 2006 Autor Napisano 27 Lipiec 2006 w jaki sposob sygnowane byly w/w sprzety? Mam w posiadaniu puche w bardzo dobrym stanie- sluzyla jako pojemnik na smar :) Na dnie ma wybita litere D i tyle- co oznacza ta litera?
rafael31 Napisano 27 Lipiec 2006 Napisano 27 Lipiec 2006 moja oprucz tego ma bicie na małym wieczku pod pokrywką.
woytas Napisano 28 Lipiec 2006 Autor Napisano 28 Lipiec 2006 no i wlasnie tego czegos mi brakuje :(Fajna pucha tylko nie kompletna :(
woytas Napisano 28 Lipiec 2006 Autor Napisano 28 Lipiec 2006 Wlasnie brakuje mi czegos" po dekielkiem- tam sie umieszczalo chyba szybki przeciwoptne czy jak to sie nazywa?Moze ktos by mi strzelil fotke od spodu przykrycia?
Pytanie
woytas
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.