Dziki Napisano 25 Lipiec 2006 Autor Napisano 25 Lipiec 2006 Wyszla mi razem z zaczepem :)Wglada na oficerska. Moze ktos powiedziec cos wiecej? Kraj/okres itp. Jesli sie da to prosze takze o wycene.No i druga czesc pytania - jak ja czyscic? To jest efekt mdelka i szczotki do zebow - potem polecialo w oliwke.
Dziki Napisano 25 Lipiec 2006 Autor Napisano 25 Lipiec 2006 Wyszla mi razem z zaczepem :)Wglada na oficerska. Moze ktos powiedziec cos wiecej? Kraj/okres itp. Jesli sie da to prosze takze o wycene.No i druga czesc pytania - jak ja czyscic? To jest efekt mdelka i szczotki do zebow - potem polecialo w oliwke.
Dziki Napisano 25 Lipiec 2006 Autor Napisano 25 Lipiec 2006 Guzik ma taki sam wzor jak klamra i z tylu wybita w kwadracie literke M.
Darek419 Napisano 25 Lipiec 2006 Napisano 25 Lipiec 2006 Dokładnie.http://www.germanmilitaria.com/Kriegsmarine/01KM2.html
Pytanie
Dziki
Wyszla mi razem z zaczepem :)
Wglada na oficerska. Moze ktos powiedziec cos wiecej? Kraj/okres itp. Jesli sie da to prosze takze o wycene.
No i druga czesc pytania - jak ja czyscic? To jest efekt mdelka i szczotki do zebow - potem polecialo w oliwke.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.