bolas Napisano 20 Lipiec 2006 Autor Napisano 20 Lipiec 2006 Prośba o podanie linka ... przejrzałem google, przejrzałem linki odkrywcy i nie widzę ... kojarze takie forum dyskusyjne w sieci na którym jest masa zdjęć militarnych współczesnych - była tam cała kupa fotek naszego WP z Iraku oraz wiele, wiele innych ciekawostek. Forum jest anglojęzyczne ale mimo to widać że masa naszych ziomków" się na nim udziela ... kojarzy to może ktoś ? Mi niestety uciekło z pamięci. Z góry dzieki za pomoc ;)
cartman Napisano 20 Lipiec 2006 Napisano 20 Lipiec 2006 Chyba będzie to:http://forum.axishistory.com/viewtopic.php?t=23618Fotek naszych z Iraku jest tu od groma.Pozdrawiam,Mariusz
bolas Napisano 20 Lipiec 2006 Autor Napisano 20 Lipiec 2006 nie to napewno nie było forum Axis History ... coś podobnego ale niemal nie związane z II wojną ...
bolas Napisano 20 Lipiec 2006 Autor Napisano 20 Lipiec 2006 R - E - W - E - L - A - C - J - A !!!Dzięki Woytas ! :)
woytas Napisano 20 Lipiec 2006 Napisano 20 Lipiec 2006 i nie gniewaj sie na napalonego moderatora- taki nasz los.... :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.