zebu74 Napisano 31 Maj 2011 Share Napisano 31 Maj 2011 Do tej pory parkowałem gdzie sie da,byle blizej miejscówki,ale po zmianie auta na tzw ajczęściej kradzione w kraju" jakoś chęci zostawiania byle gdzie jakoś Mi mineły:),jak juz to stawiam w miarę cywilizowanych"miejscach i dalej z buta.W okresie wiosenno-letnim preferuję wypady rowerowe w ostatni weekend trzasnąłem 40km rowerkiem po lesie.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 31 Maj 2011 Share Napisano 31 Maj 2011 moze nie w temacie. Swego czasu dostalem od tescia citroena C3,wpadli do chaty na jakies ciacho i kawe.Dostalem oficjalnie kluczyki wiec mysle sobie zrobie rundke po osiedlu,schodzimy i pytam sie tescia gdzie stoi.Okazalo sie ze podczas kawki ekipa zawinela c3 i slad po nim zaginol.chlopaki z gniezna potrafia to robic szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ataka Napisano 31 Maj 2011 Share Napisano 31 Maj 2011 Mnie przez rok pracy w LP nic sie nigdy nie zdarzyło gdy zostawiałem w lesie auto na kilka godzin, więc i teraz wolę nie ściągac z niego plakietki Lasy Państwowe".. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiczka1111 Napisano 1 Czerwiec 2011 Share Napisano 1 Czerwiec 2011 to zależy kto obok auta przechodzi. Jak nigdy Cie nikt nie okradł to się ciesz jednak lepiej dmuchać na zimne. Ja pojechałem autem raz i ostatni raz do lasu. po kradzieży najpierw myśle potem parkuje... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.