Skocz do zawartości

Maplin Electronics

01111977

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam szanowne grono!
Od dluzszego czasu przebywam na wyspach.Wkrotce wybieram sie do Polski i oczywiscie'sru w las' Dlatego tez postanowilem na ta okazje uzbroic sie w przyzwoita piszczalke.Zupelnie przez przypadek natrafilem na sklep firmowy duzej korparacjii brytyjskiej Maple Electr'W ich katalogu funkcjonuje cala gama 'Profesjonalnych'jak twierdza wykrywaczy metali.Jutro zamieszcze dokladne fotosy natomiast juz teraz chcialbym zapytac jako iz sam jestem jeszcze laikiem czy wykrywacz posiadajacy na wyswietlaczu 8 roznych typow metali ,24cm wodoodpora cewka,oraz zasieg 25 cm,eliminacja smieci,wskazywanie przypuszczalnego rodzaju i srednicy monety to okazja warta 100gbp(570pln)??Do tego jest jeszcze okolo 6 rodzai innych wykrywaczy o roznym zastosowaniu i parametrach ale niestety zasiegi jak widac nie sa rewelacyjne.Jakie sa realne zasiegi w miare dobrego sprzetu z w/w cechami?Dziekuje za krotki komentarz a w krotce postaram sie zamiescic fotki i opisy.B.P
Napisano
otoz to czyli na wieksze obiekty powinien byc automatycznie wiekszy.Nie mniej jednak producent nie podaje ewentualnych zasiegow dla wiekszych przedmiotow
Napisano
Jesli mozesz to przeslij mi na priwa jakis link do producenta rutusa firsta lub garreta.jestem tez zainteresowany ewentualnym zakupem z drugiej reki(uczciwej reki)Pzdr.B.P
Napisano
Zrób tak: w przyzwoitym stoisku z czasopismami kup miesięcznik Treasure Hunting", ok. 90 stron artykułów o poszukiwaniach, reklam sklepów i ogłoszeniami o sprzedaży wykrywaczy. Prawdziwa żyła złota. Znajdź najbliższy sklep z wykrywaczami i porozmawiaj ze sprzedawcą, zapytaj co najczęściej klienci używają itp i kup sobie przyzwoity wykrywacz za 200 - 400 funtów. Zapomnij o f-mie Maplin i sprzedawanej przez nich tandecie.
Napisano
Jeszcze jedno, jeżeli potrzebujesz wykrywacz do lasu to kupiłbym C-Scope 1220R za 349 funtów lub używany 1220XDP za ok. 200 funtów. Są to wykrywacze prod. angielskiej, statyczne bardzo dobre na militarkę. W Polsce są bardzo drogie, w Wielkiej Brytanii o połowę tańsze.
Napisano
witam. ja całkiem niedawno kupiłem c.scope R 1 ,a posiadam na stanie c.scope 1220 xd jestem zadowolony,w Polsce są tylko w Warszawie Złote Runo.i bardzo drogie,a nie stac mnie na zakupy w tym sklepie, tam gdzie jesteś są o połowe tańsze,sklep www.joanallen.co.uk tam kupiłem. jest tam spory wybór. powodzenia
Napisano
http://www.joanallen.co.uk/a_moreinfo_1212_uk.html

naprawde swietna stronka.serdecznie dziekuje.Jestem gotowy do zakupu a najlepsze ze jutro sprzet bedzie u mnie wiec zdarze jeszcze przed wyjazdem do polski.Doradzcie mi prosze Fisher Czy white prizm? najchetniej dowiedzialbym si eczegos od uzytkownikow obu w/w..
Napisano
Zamowilem scopa 1220.12 nie oprocentowanych rat platne karta(direct debit)Firma wysyla takze do europy.W anglii piszczalka jest juz na zajutrz po zamowieniu.Dzieki za namiary i do zobaczenia 'w polu':)
Napisano
witam.cieszę sie ze sie udalo wybrac sprzet ,jest ok . sam zobaczysz,napewno sie kiedys stykniemy,ale napewno nie w tym roku,jestem na wyspie po sąsiedzku.powodzenia. mam prosbe,jak wrócisz daj znac co tam ciekawego,i jak wrazenia.ok, nara miłego kopania.
Napisano
do sloneczny.ja jestem w NAAS niedaleko Dablina.byłem pare razy w góracz Wiklov obok, ale jak wszędzie tu to prywatne działki,i jest mały problem.od Corku jestem jakieś 120-130 km ,ale troszke się ryje ,twardo idzie kamienie kamienie i jeszcze kamienie.na priwa jest problem mam coś porypane z pocztą ani wysłać ani odebrać.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie