Skocz do zawartości

Jarmark Dominikański w Gadańsku się zbliża

Klaus BOLS

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ja się wybieram 29-go, tzn. w dzień otwarcia. Jak myślicie, będzie się tam coś działo od rana? Czy dopiero zacznie się rozkręcać? Pytanie kieruję głównie do stałych bywalców, o ile tacy są :)
Napisano
bylem w ubiegly roku, ceny staroci z lekrza zawyzone wiec nic do torby mi nie wpadlo, ale jest co poogladac:) polecam odwiedzic Gdansk w te dni:)
pzdr.
Dawid
Napisano
każdy szanujący się kolekcjoner (czegokolwiek) jedzie na dominika w pierwszy dzień i to wcześnie rano. to dlatego żeby ubiec konkurencje :) pomimo zawyżonych cen można wychaczyć super fanty do kolekcji, potem rusza tłum+konkurencja i wykupują towar, dlatego jak spóźnisz się pół dnia to zastajesz ochłapy. jeśli ktoś chce kupić coś badziej pospolitego to proponuje ostatnie dni jarmarku. wówczas handlarze chąc zmaksymalizować zyski bądź zminimalizować straty (opłaty za stoisko+pobyt kosztują) obniżają ceny i są bardziej skłonni do targowania się. to tyle. ja będę na jarmarku w sobote bbbbbardzo wcześnie!
pzdr
Bar_Naba

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie