mr2z Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 Dojechało do mnie jeszcze kilka fajnych zdjęć pirotechniki na plaży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr2z Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr2z Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr2z Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schutze_brydor Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 Ja tez uwazam ze impreza byla super choc siedzialem w nocy na plazy w deszczu pilnuja umocnien spalem na betonie w bunkrze to klimat sie udzielil i to tez dzieki super chlopaka z Festung Breslau pozdro dla Sowy i Robertow z Berlina. Najlepsza zabawa byla w bunkrze na plazy:) i te wybuchy za plecami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johann Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Witam!Ze swojej strony chciałbym bardzo podziękować Piotrkowi Godzinie za trud włożony w organizację imprezy. Nie była to sprawa łatwa, wymagała olbrzymiej ilości pracy i zaangażowania, co zresztą było po Piotrze widać - syndrom zapchanego dysku";)Należy także wspomnieć o bardzo sympatycznych osobach pracujących w obiektach baterii Schleswig Holstein, których poświęcenie w załatwieniu nam bieżącej wody (zimniejsza niż w morzu, ale była!!;) )i masy innych rzeczy bylo widoczne. Dzięki nim i Robertowi, który przywiózł całego busa sprzętu (łatwiej powiedziec czego nie miał, niż wyliczyć to co miał)udało się stworzyć świetny niemiecki garnizon.Na koniec najważniejsze: dziękuję wszystkim z AA7 za wspaniałą, koleżeńską atmosferę! Być członkiem tej Grupy to czysta przyjemność!Mam nadzieję, że D-Day na Helu stanie się imprezą cykliczną!P.S. Pozdrowienia dla chłopaków z Festung Breslau, FJR1, grup amerykańskich i kierowcy ciężarówki GMC.Johann (Olek Andrałojć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feder Napisano 12 Sierpień 2006 Share Napisano 12 Sierpień 2006 Witam ,że tak się zapytam czy są może jakieś zapisy do takich grup rekonstrukcyjnych??-w wawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 12 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2006 do jakich??amerykańskie te adresy lub do mnie na mail z pytaniamiwww.bigredone.plwww.normandia44.comwww.airborne.101.plniemieckie pytaj na ich stronach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 12 Sierpień 2006 Share Napisano 12 Sierpień 2006 http://www.abteilung7.org/glowna.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MP40 FJR1 Napisano 16 Sierpień 2006 Share Napisano 16 Sierpień 2006 Zapraszamy do oglądania zdjęć, które zrobilismy z drzwi samolotu na stronce www.fjr1.org , szukać - zdjęcia, zdjęcia grupy, HEL 2006 skoki. Poza skoczkami fotki samego półwyspu też są niezłe.W imieniu skaczących pozdrawiam, dziękujemy za przemiłe chwile spędzone z Wami na Helu. W ten weekend skaczemy pod Wrocławiem, Mirosławice (chyba obok góry Ślęży, jeszcze tam nie byłem). Jesli ktos ma chęć zobaczyć skoki i sprzęty, zapraszamy. Pogoda ma być... Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horhe Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 Świetne fotki, a także miny przy skokach. Ekstra.Mam małą sugestię. Ten gość od lewej mógł chyba sobie odpuścić gadanie przez komórkę w czasie inscenizacji?http://www.icpnet.pl/~rogal/FJR1_serwis/serwis/zdjecia/2006hel/hel2006/img_1203.jpgStałem blisko niego i ta komóra mnie rozbrajała. Przy MG42 już by go nie było widać z telefonem. Pozdrowionka dla niego, joł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SOVA Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 MP40 FJR1 a w jakich godzinach bedziecie skakac i wystawiac sprzet???Pozdro Patrick von SovenbergGRH Festung Breslau Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MP40 FJR1 Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 SOVA ! PRZEPRASZAM ZA BŁĘDNĄ INFORMACJĘSKOKI SĄ W TEN WEEKEND W OPOLU, MIROSŁAWICE ODWOŁANE BO W OPOLU MAMY ZAWODY, ZAPOMNIAŁEM, SORRY ! W sprawie skoków pisz na PRIV.Pozdrawiam, Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 takie klimatyczne zdjatko- pk obrony wybrzeza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cypis43 Napisano 11 Maj 2008 Share Napisano 11 Maj 2008 witam wszystkich chciałbym zobaczyć impreze na helu (Zlot Historyczny),czy w 2008 roku takowy sie odbędzie?ma ktoś jakieś info? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.