Skocz do zawartości

DDay Hell

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Ja tez uwazam ze impreza byla super choc siedzialem w nocy na plazy w deszczu pilnuja umocnien spalem na betonie w bunkrze to klimat sie udzielil i to tez dzieki super chlopaka z Festung Breslau pozdro dla Sowy i Robertow z Berlina. Najlepsza zabawa byla w bunkrze na plazy:) i te wybuchy za plecami :)

Witam!
Ze swojej strony chciałbym bardzo podziękować Piotrkowi Godzinie za trud włożony w organizację imprezy. Nie była to sprawa łatwa, wymagała olbrzymiej ilości pracy i zaangażowania, co zresztą było po Piotrze widać - syndrom zapchanego dysku";)
Należy także wspomnieć o bardzo sympatycznych osobach pracujących w obiektach baterii Schleswig Holstein, których poświęcenie w załatwieniu nam bieżącej wody (zimniejsza niż w morzu, ale była!!;) )i masy innych rzeczy bylo widoczne.
Dzięki nim i Robertowi, który przywiózł całego busa sprzętu (łatwiej powiedziec czego nie miał, niż wyliczyć to co miał)udało się stworzyć świetny niemiecki garnizon.
Na koniec najważniejsze: dziękuję wszystkim z AA7 za wspaniałą, koleżeńską atmosferę! Być członkiem tej Grupy to czysta przyjemność!

Mam nadzieję, że D-Day na Helu stanie się imprezą cykliczną!

P.S. Pozdrowienia dla chłopaków z Festung Breslau, FJR1, grup amerykańskich i kierowcy ciężarówki GMC.

Johann (Olek Andrałojć)

Zapraszamy do oglądania zdjęć, które zrobilismy z drzwi samolotu na stronce www.fjr1.org , szukać - zdjęcia, zdjęcia grupy, HEL 2006 skoki. Poza skoczkami fotki samego półwyspu też są niezłe.
W imieniu skaczących pozdrawiam, dziękujemy za przemiłe chwile spędzone z Wami na Helu. W ten weekend skaczemy pod Wrocławiem, Mirosławice (chyba obok góry Ślęży, jeszcze tam nie byłem). Jesli ktos ma chęć zobaczyć skoki i sprzęty, zapraszamy. Pogoda ma być...
Paweł

Świetne fotki, a także miny przy skokach. Ekstra.
Mam małą sugestię. Ten gość od lewej mógł chyba sobie odpuścić gadanie przez komórkę w czasie inscenizacji?
http://www.icpnet.pl/~rogal/FJR1_serwis/serwis/zdjecia/2006hel/hel2006/img_1203.jpg
Stałem blisko niego i ta komóra mnie rozbrajała. Przy MG42 już by go nie było widać z telefonem. Pozdrowionka dla niego, joł.

• 1 year later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie