der K. Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 opanowana w 45 ..technika szybkiej ucieczki...Rosi w akcji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathew Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 WitamJestem w Łazach pod Koszalinem. Już czwarty raz. Fajnie tu macie. Stare folwarki, dworki, no miodzio. Szkoda tylko, że pola jeszcze porośnięte.pozdrawiamMathew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 WitamCo tam ciekawego Mathew robisz w tych Łazach ??pozdrawiam ...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 8 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2006 Chwała,najpewniej wypoczywa hi hi, nie wszyscy mogą. A co tam u Ciebie Jarosławie? Plażujesz? der K. na urlopie buja się się gdzieś po Polsce, reszta towarzystwa pracuje...Powrócił L. z wojaży po Borach...Leon pilnuje interesu w Mielnie......i cisza. Niedługo pola zryją i ...Czekam na jakiekolwiek wieści - bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathew Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 WitamAno odpoczywam sobie. Zwiedzam okolice. Namierzyłem kilka ciekawych miejsc. Niestety za parę dni wracam do siebie. Jestem tu już czwarty raz i pewnie za rok znowu wrócę.pozdrawiam KoszalinMathew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 10 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2006 Chwała,Mathew: oczywiście zapraszamy w nasze malownicze okolice, które czasami ujawniają swoje tajemnice...Mam kolejna rundę urlopową od 25 do 4 września i mocne postanowienie odpowiedniego zagospodarowania tych kilku dni na łażenie po okolicy. Gdyby któryś miał ochotę to wiecie jak mnie znaleść.Tymczasem - bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 12 Sierpień 2006 Share Napisano 12 Sierpień 2006 Witam :)A oto małe sreberko z Bałtyku . Pozdrawiam ..J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 15 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2006 Chwała,Jarosławie - jak długo jeszcze będziesz grzebał się w piasku morskim? Gratuluję znajdki. Co tam u pozostałych w trawie piszczy? Ja czekam z utęsknieniem do 25 kiedy to będę mógł sobie pochasać nieco po polach i lasach.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 16 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2006 Chwała,znalazłem przypadkiem takie oto zdjęcie. Kursk. Chłopaki juz wtedy szukali w wolnym czasie tego i owego hi hi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 16 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2006 ... a oto człowiek ze sprzętem i pomocnikiem, który terminuje u niego... Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 16 Sierpień 2006 Share Napisano 16 Sierpień 2006 Witam :)Krutka chwila nad Bałtykiem i Kolejny żółty kolorek. pozdrowienia ...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 WitamU mnie kolorków sporo ,i nie tylko zółtych ale czarnych ,zielonych....;)Włóczęga po polach obfituje" w tego rodzaju znajdki...Co ciekawsze pola jeszcze nie skoszone..a na chybił trafił można pług albo bronę skompletować..Do końca tygodnia urlopuję ,jak ktoś ma czas i ochotę na kopanie..to wiecie gdzie uderzać..A co tam u reszty?Pozdrawiam der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 Witam! Oto moje podsumowanie pierwszego miesiąca wakacji:Dzień Pracy 1934Dzień Pracy 1935Wpinka 1935 dla zasłużonego młodzieńca"Guziczek Pruska Szkoła StrzelniczaLafuszak2 pfenigi 187750 pfenigów 1935guzik z piątką3 kopiejki 1936kompletny łańcuszekmosiężna klamra sygnowana J.F. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 17 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2006 Chwała,dobrze, że chociaż Wy macie czym się pochwalić hi hi. Ja wystartuję dopiero od 25 (część urlopu). Kto się wybiera do bornego w sobotę?Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 Strażackie nakrycie głowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 ...z dzisiejszego wypadu.pozdr.ZaKu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 Zaku, inne wasze zdjęcie już kilka zainteresowanych osób obiegło i nawet do mnie wieści dotarły od kogoś kto nawet Was nie zna.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 A odnośnie strażaka" to wytargałem kiedyś takiego na wsi niestety bez grzebienia. Był za to z aluminium w świetnym stanie. Oddałem go do Zacisza gdzie zniknął w trakcie przeprowadzki.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 WitamL. chodzi Ci o fotki na forum lokalnym..Koszalin24 ? Uważam że to jest adużycie" ,podobnie jak z fotkami z wyprawy do podziemi...gdzie niejaki Artur z tamtego forum po fakcie stwierdził że (ot tak) wrzucił tam fotki i można je sobie pooglądać(bez podania źródła i autora) ..nie były moje to nie wnikałem. Jednak w wypadku fotek fantów z ziemi trzeba będzie stosować chyba na wzór z ebay'a znaki wodne... Znalezienie czegokolwiek kosztuje dużo czasu i wysiłku...a później może się okazać ,że ktoś wrzuca gdzieś tam fotkę i cieszy się że znalazł" fajnego fanta...widoczne jest to szczególnie w relacji Forum poszukiwaczy~Forum lokalne/historyczne/itpCo o tym myślicie?? Pozdrawiam der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 Aha ..R. i Z.gratuluję fantów ....ten chełmik to chyba nie aluminiowy?Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 Witam!Wrzuce kilka zdjęć z sobotniego wyjazdu do Bornego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 ..oddanie honorów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 toast a Ojczyzne!!!" Pułku Strzelców Konnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.