Skocz do zawartości

Mundury z HERO

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ale ceny - brrr......

wiem bo kiedyś nabyłem coś oryginalnego....brrrrrr...

No i trzeba trafić rozmiar na siebie, tu się nie uszyje pod wymiar.....
  • Odpowiedzi 87
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
No cóż... zawsze możesz sprowadzic swoje zycie do potrzeb przecietnego obywatela: żarcie, gazetka, sranko i spanko. Mało mbitne ale jak oszczędne... Tyle ze strasznie nudne.
Napisano
Strasznie strywializowałeś temat, ale przyznasz że koszt takiego oryginalnego munduru niemieckiego mały nie jest, choć przyznam że mając oryginał cieszy bardzo oko.
Nie są to w końcu łatwo i ogólnie dostępne sprawy, i promocji na to nie dają, chyba że sam znajdziesz na jakimś stryszku.
Napisano
Strywializowalem bo 99% spoleczenstwa zyje tak trywialnie... A że oryginaly cieszą oko to niestety nic nowego. A że portwela nie cieszą... nie da sie wszystkich zadowolic :)
Napisano
No faktycznie, jak ktoś nie prowadzi Twojego trybu życia, to jest to życie strasznie nudne, a jego egzystencja jest bezcelowa.
Większość ludzi ma swoje pasje, czy choćby skromne hobby, nie generalizuj wszystkiego, bo wychodzisz na ignoranta.
Napisano
przestańcie już !!!--HERO robi najlepsze mundury na świecie!!!i koniec tematu--apropo koleś ma mundur ORGINALNY afrykański i chce go pogonić-jak ktoś chce sie czegoś dowiedzieć to zapraszam
Napisano
Użytkownik hecer za swój ostatni tu post obrażający innych dostaje karteczkę. I jeszcze jedno - dział sprzedam jest w ogłoszeniach nie na forum. Chcesz gonić mundury to zapraszam tam właśnie.

Wybacz Vilkaloki ale musiałem usunąć Twój post także jako następstwo wypowiedzi hecera - bez urazy.
Napisano
dzięki za karteczke--skoro jesteś taki sprawiedliwy to dokładnie sie przyjżyj wypowiedzią Horsta--tam chyba też są obrażające wypowiedzi--(lipa,syf itd..)gdyby to była wymiana zdań między naszymi politykami to sprawa by już była w sądzie,no chyba,że Horst to jest ktoś z HERO lub ODKRYWCY(ale to jest moje skromne zdanie za które z góry przepraszam)---całuje pa !

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie