Skocz do zawartości

A lato było piękne tego roku ...

Rekomendowane odpowiedzi

za wiele w sumie nie zmieniłeś ... ot podbarwienie na lekki brąz i nieco sprayu białego na krawędź ;) wole moje ... ;P - poza tym rozmycie które stosujesz wygląda moim zdaniem nienaturalnie

to nie filtr robie takie artefakty - ja te fotki ręcznie postarzam (filtry są do bani)- a te zadrapania osiąga się specjalną warstwą z zadrapaniami ... nie przestawiałem jej dlatego widać identyczny układ zadrapań na wszystkich fotkach ;)

Witam.

Same pochwały. Popieram pomysł organizowania manewrów przez grupy, jest to najdoskonalszy sposób na zgranie członków GRH w polu. Mozna w ten sposób poprawić realistyczność odtwarzanych epizodów na rekonstrukcjach.

Bolek, niezłe fotki, szczególnie postarzanie mnie ujęło. Jakbyś mógł zdradzić mi, w którym programie tak czarujesz? Troche na GIMPie kiedyś ćwiczyłem, ale mnie nie satysfakcjonował.

I jeszcze jedna sprawa... Wszystko wporządku, tylko to Kb 98k mi się nie podoba w ręce piechura WP '39. :)

Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję Wam!

Dzieki Kloki ... czasem trzeba improwizować jak w filmie :) Stąd się tam i ten k98k znalazł :)

Postarzanie - pracuje na Photoshopie CS2 - moje zawodowe narzędzie pracy. GIMP-a nie znam, ale podejrzewam że to da się osiągnąć także w nim. Głównie jest to zabawa z kontrastem i detalami + przyjrzenie się fotkom z okresu.

pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie