kopijnik2 Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 a tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 9 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2006 za wiele w sumie nie zmieniłeś ... ot podbarwienie na lekki brąz i nieco sprayu białego na krawędź ;) wole moje ... ;P - poza tym rozmycie które stosujesz wygląda moim zdaniem nienaturalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 ok.- sepia, nie brązzastosowany przez ciebie filtr pozostawia takie same artefakty, na każdym zdjęciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulan12 Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 Fajne fotki, te czarno-biale tez. Dla strzelcow nalezy sie duze, zimne piwo, w taki gorac cwiczenia to naprawde trzeba duzo checi i samozaparcia. Gratuluje. Ulan12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosab Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 kopijnik2Czy moge prosic o kontakt?arnhem1944@o2.pllub gg3297424Pozdrawiam Sosab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 10 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2006 to nie filtr robie takie artefakty - ja te fotki ręcznie postarzam (filtry są do bani)- a te zadrapania osiąga się specjalną warstwą z zadrapaniami ... nie przestawiałem jej dlatego widać identyczny układ zadrapań na wszystkich fotkach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 11 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2006 Do galerii właśnie dołączyłem kolejne 26 fotek - część moim zdaniem miła dla oka ;) Zapraszam ... link jak zwykle:http://strzelcykaniowscy.pl/galerie/lipiec2006/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosab Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 Serdeczne pozdrowienia od spadochroniarzy z 1 SBS.Foty są gitesoweTak trzymaćSosab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 12 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2006 Dzięki Sosab, również pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 Witam.Same pochwały. Popieram pomysł organizowania manewrów przez grupy, jest to najdoskonalszy sposób na zgranie członków GRH w polu. Mozna w ten sposób poprawić realistyczność odtwarzanych epizodów na rekonstrukcjach.Bolek, niezłe fotki, szczególnie postarzanie mnie ujęło. Jakbyś mógł zdradzić mi, w którym programie tak czarujesz? Troche na GIMPie kiedyś ćwiczyłem, ale mnie nie satysfakcjonował.I jeszcze jedna sprawa... Wszystko wporządku, tylko to Kb 98k mi się nie podoba w ręce piechura WP '39. :)Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję Wam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 12 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2006 Dzieki Kloki ... czasem trzeba improwizować jak w filmie :) Stąd się tam i ten k98k znalazł :)Postarzanie - pracuje na Photoshopie CS2 - moje zawodowe narzędzie pracy. GIMP-a nie znam, ale podejrzewam że to da się osiągnąć także w nim. Głównie jest to zabawa z kontrastem i detalami + przyjrzenie się fotkom z okresu. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.