rwd Napisano 7 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2006 Czy zna ktoś może wymiary takiego pojemnika na pociski do PIATa albo ma jakieś rysunki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosab Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 CzołemI ja poszukuje wszelkich planów do pojemnika na pociski do Piata.A oto nasz PIAT. OrginałMoże rwd razem coś znajdziemy?Napisz do mnie arnhem1944@o2.pllub gg3297424 PozdroSosab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosab Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 Narazie zdążyliśmy zrobić jedynie brezentowe dodatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosab Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 Czekam na kontaktPozdroSosab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rwd Napisano 2 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2006 Było na inscenizacji Reduta PWPW" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosab Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 A czy wiesz kto jest posiadaczem tego pojemnika?Widać ze tobardzo dobra kopiaPozdroSosab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rwd Napisano 2 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2006 Tak - chłopcy od Parasola" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 A czy ma ktos zblizenie paska ktory jest do noszenia zestawu pojemnikow?Cos mi wyglada znajomo, jak jeden z peku paskow jakie mam (a moze mialem) i nie mam nadal pojecia do czego sluzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosab Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 CzołemGRH 1 SBS ma M-2'Info na privapozdroSosab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.