Skocz do zawartości

ULTRA II ??? może inny.......

matiin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam, co sądzicie o wykrywce ULTRA II? mam zamiar ją kupić i poszukać jakiejś militarki. może zaproponujecie inny dla początkującego?
Napisano
mam utusika" od marca tego roku,też długo sie namyslałem co kupić na poczatek. Ale że interesuje mnie militarka więc zdecydowałem się na U-2.Śmieję sie z niego że to pies" na łuski :) w terenie sprawuje sie bardzo dobrze, od razu wiesz czy to fant kolorowy czy żelastwo (dźwięk) no i przede wszystkim bardzo oszczędny. Na dobrych bateriach przechodzisz spokojnie 20 godz. Na ostatnich mam już 20 godz. a stan jest na jakieś 50% (dwa pikniecia po włączeniu).Najgłębszy fant wyciągnąłem narazie sponad 40 cm (granat jajowy z okopu).Cena na początek jest chyba też OK(zależy ile chcesz wydać). Jak to mówią- Wybór należy do Ciebie :) Ja jestem zadowolony.
Napisano
Dzięki wam za wszelakie porady, chyba zdecyduję się na U2. czytałem też na innych forach i też potwierdzają, że na militarke jest wystarczający.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie