Gość Napisano 26 Sierpień 2003 Napisano 26 Sierpień 2003 cze mam pytanko czy nie znacie jakiegos miejsca do poszukiwan w okolicach Gostynia???z gory wielkie dzieki
past Napisano 26 Sierpień 2003 Napisano 26 Sierpień 2003 jeśli chodzi ci o Gostyń w byłym woj.Leszczyńskim to okolice starego lotniska w Goli -- uwaga na niespodzianki , ze starszych rzeczy okolice Rydzyny (opisane chyba w czerwcowym Odkrywcy)
Gość Napisano 26 Sierpień 2003 Napisano 26 Sierpień 2003 do past wielkie dzieki za ta informacje a mozesz mi powiedziec co to za niespodzianki i gdzie mieszkasz moze bycmy wybrali sie do Goli na poszukiwania! jeszcze arz wielkie dziex
past Napisano 26 Sierpień 2003 Napisano 26 Sierpień 2003 niespodzianki które urywają rączki i nóżki , kiedyś mieszkałem w Rawiczu , ale raz po raz szukam w okolicach .Poszukaj ziomków poprzez poznajmy się" Krisga jest z Rawicza
woyta Napisano 27 Sierpień 2003 Napisano 27 Sierpień 2003 Ale tak właściwie to o który Gostyń chodzi ? :)Czy ten na Śląsku koło Wyr czy inny ?Ostatnio ( 20.08.2003r. ) ktoś kopał w tamtych okolicach - w Wyrach ,a to rzut beretem od Gostyni. Swoją drogą jest tu trochę lasów, więc w trakcie odwrotu po bitwie - potyczce pod wyrami wszystko mogło się zdarzyć. Wczoraj byłem tam na krótkim wypadzie - bardzo dużo śmieci niestety współczesnych, szkoda gadać :(( pzdr woyta
Gość Napisano 27 Sierpień 2003 Napisano 27 Sierpień 2003 witam chodzi o Gostyń w woj.wielkopolskim(stare woj leszczynskie)pzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.