sebulaa Napisano 4 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2006 Jak donosi dziennik Fakt w Radzyminie znaleziono arsenał amonicji. W starej szopie koleś trzymał 2500 szt różnego typu amonicji , 30 granatów , 20 zapalników oraz 10 karabinów . Za tą wybuchową pasje grozi mu 8 letnia odsiadka.przez takich wszyscy obrywamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 To była ostatnia pasjonata" :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schmeisser92 Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 Ma kotś może jakieś fotki tego arsenału??Pozdrawiam Schmeisser92 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 Nie czytaj faktu. Tam co drugie info jest wymyślane bez wychodzenia z redakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebulaa Napisano 5 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2006 Monti , wiem że to gówniana gazeta , ale w tv też o tym mówili. Ja nie widziałem tego w tv, ale kolega Hubert widział. Mauserki były z kolbami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 a co sie człowieku dziwisz , czasy historyczne" mamy , z jednej strony ruscy , z drugiej niemiaszki , sie gość dobrze przygotował heeheheheheehehe.A ja durny wzywam saperów .............ech :))))) pozdro.liha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.