pająk Napisano 3 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2006 Jak w temacie. W październiku i listopadzie będę tam na szkoleniu. Jest coś ciekawego w tej szkole? Sprzęt, stanowiska szkoleniowe? A może jakieś archiwalia w bibliotece? Szansa skorzystania już mi się pewnie nie powtórzy więc będę wdzięczny za wszelkie informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łazior Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 przejdz sie na poligon za szczelnicami wystepuja tam łuski ss i inne takie poligonowe fanty a jak jestes wojskowy to na terenie blizej szczelnic niedostepne dla cywili (jakas dziwna wojskowa ochrona w plastikowych hełmach czajaca sie po krzakach jak skrzaty), był stary chyba XIXw. park altyleryjski mozna jeszcze znales tam jakies kule. Chyba jest tam wszkole muzeum czy izba pamieci ale nie pamietam w kturej czesci .pogadaj z jakims kumatym wojskowym a tam ich nie brakuje to moze cos ciekawego sie dowiesz o archiwach bo raczej nie sa dostepnedla kazdego a sa wiem cos o tym. polecam poligon za szczelnicami, w staw fotki po powrocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pająk Napisano 3 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2006 Dzięki Łazior :)Jak sprawa dojdzie do skutku to powęszę jakie tam są klimaty. Jeśli będą sprzyjające to przyjadę do domu po wykrywkę. Fotki oczywiście wstawię.Acha, wojskowy nie jestem, pracuję na polibudzie. Ale od czasu do czasu WKU organizuje takie szkolenia dla rezerwy no i tym razem mnie wytypowali. W sumie mi to pasuje, zawsze jakaś odskocznia od jednostajnej pracy na uczelni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.