Zenon Napisano 2 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2006 Od jakiegos czasu czytam to forum Postaowiłem się jednak ujawnić i aktywnie uczestniczyć w dyskusjach. Znam zasady (pewnie administrator przeniesie mój wątek do towarzyskich).Jednakże proszę o wyrozumiałość w kwestii znalezisk. Od niedawna chodzę z piszczałką i nie mam dużej wiedzy w rozpoznawaniu przedmiotów. Mam nadzieję że nie będe zbyt upierdliwy.Nick mój pochodzi od dowódcy oddziału partyzanckiego który działał w moim rejonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 2 Lipiec 2006 Share Napisano 2 Lipiec 2006 Witamy,witamy.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 2 Lipiec 2006 Share Napisano 2 Lipiec 2006 witaj zenon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 2 Lipiec 2006 Share Napisano 2 Lipiec 2006 Witaj przyjacielu!Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek P Napisano 2 Lipiec 2006 Share Napisano 2 Lipiec 2006 Fajnie, ale skoro znasz - jak napisałeś - zasady, to dlaczego dałeś to do forum GŁÓWNEGO ????Jeżeli masz zamiar tak właśnie respektować tutejsze zasady, to lepiej zapomnij o tym Forum i poszukaj sobie jakiegoś typowego śmietnika w necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 2 Lipiec 2006 Share Napisano 2 Lipiec 2006 Witamy ,witamy ,racja wedrujesz do Towarzyskiego działu :Dpiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 2 Lipiec 2006 Share Napisano 2 Lipiec 2006 Cóż Zenonie, jak wszyscy witamy.Nie martw się, już moderatorzy dopilnują żebyś nie był upierdliwy.Pik 78, nasz moderator to jeden z nawróconych zwykłych użytkowników. / bez urazy Pik / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucek Napisano 2 Lipiec 2006 Share Napisano 2 Lipiec 2006 Miałem kiedyś kolegę Zenona. Działo się nazywał hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01111977 Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 Witaj,siemaneczko,grabulka,witeczka,hej,....:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 Witam. XX Plenum spółdzielni Zenon .... czy jakoś tak w Misiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 Ja też znam Zenka,o nazwisku Armata.Poważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zenon Napisano 19 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2006 Witam I dziękuje za tak mile przyjęcie.Sądze że spodobał wam się nick. Mi też A ja pięknie brzmiałby u ustach Janka Hililzbacha (chyba tak się piszę) Tego z Rejsu" Normalnie XX plenum spółdzielni enum"Ale żeby nie było tak słodko już oberwało mi sie od forumowiczów za zły dotyk" - słysznie dodam.Pozdrawiam - Zenon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 Himilsbach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.