JacekN3 Napisano 30 Czerwiec 2006 Autor Napisano 30 Czerwiec 2006 z wyglądu troche przypomina zapalnik , wykonane z lekkiego metalu, wewnatrz kołnierza jest gwint. Nie pasuje mi ten wystający haczyk na środku
bjar_1 Napisano 30 Czerwiec 2006 Napisano 30 Czerwiec 2006 Wygląda na jakiś niemiecki - drugowojenny. Może A.Z.23 lub jakiś pochodny.
JacekN3 Napisano 30 Czerwiec 2006 Autor Napisano 30 Czerwiec 2006 bjar zupełnie to nie podobne do Az23, to ma gwint wewnątrz kołnierza, jedyne podobieństwo to lekki stop z którego jest wykonane
fanatyk6 Napisano 30 Czerwiec 2006 Napisano 30 Czerwiec 2006 rzuć okiem tu: http://www.harryszuenderecke.de.vu/Pzdr
JacekN3 Napisano 2 Lipiec 2006 Autor Napisano 2 Lipiec 2006 to była pierwsza rzecz jaka zrobiłem zanim zamieściłem ten post :), nie ma tam nic podobnego, poza Az23 który również jest wykonany z aluminium ale ma zupełnie inna konstrukcję
Pytanie
JacekN3
z wyglądu troche przypomina zapalnik , wykonane z lekkiego metalu, wewnatrz kołnierza jest gwint. Nie pasuje mi ten wystający haczyk na środku
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.