MK Napisano 29 Czerwiec 2006 Autor Napisano 29 Czerwiec 2006 Szukałem, ale nie znalazłem. Na municion.org nie ma, na poszukiwanieskarbow jest ale tylko fotka bez opisu co to za fabryka. Bardzo proszę o informacje.Pozdrawiam
Domino(*) Napisano 29 Czerwiec 2006 Napisano 29 Czerwiec 2006 Jak to co, stylizowane SB czyli Sellier & Bellot, Praha
MK Napisano 29 Czerwiec 2006 Autor Napisano 29 Czerwiec 2006 Dlaczego pytam... Sellier&Bellot to pierwsze co mi przyszło do łba ale jak zobaczyłem to:http://www.municion.org/pintes/sbG.jpgto przestałem iść w tym kierunku, poza tym to nie typowe SB a raczej BSB.No ale może masz racjęPozdro
MK Napisano 29 Czerwiec 2006 Autor Napisano 29 Czerwiec 2006 cholera, w tym momencie tak popatrzyłem i przecież S przechodzi przez środek B a nie pomiędzy dwoma B :] Jakbym to tak od razu widział to nawet bym nie pytał :P Zbiło mnie dziadostwo z tropu.Pozdro
Domino(*) Napisano 30 Czerwiec 2006 Napisano 30 Czerwiec 2006 Ja za pierwszym razem też nie mogłem skumać co to za fabryka:)
Pytanie
MK
Szukałem, ale nie znalazłem. Na municion.org nie ma, na poszukiwanieskarbow jest ale tylko fotka bez opisu co to za fabryka. Bardzo proszę o informacje.
Pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.